Marcaje

Big Farm: Harvest mobil

Nume alternative: Big Farm

Game Big Farm: Mobile Harvest construi o fermă de succes.

Mulți oameni își prețuiesc visul de a-și deține propriul teren, dar nu oricine poate realiza aceste fantezii. Dacă sunteți aproape de munca fermierului, jucăria mobilă Big Farm: Mobile Harvest de la dezvoltatorul Goodgame Studios place la fel. Imaginați-vă cum vă treziți cu primele raze ale soarelui și, înainte de a vă deschide ochii, bucurați-vă de sunetele care vin la voi. Este destul de mâncând porci de guinee, mieluri care se hrănesc, găini de cocoș, gălăgioși și vacă care cer să fie dăunați.

Dacă nu aveți o casă în sat, aveți nevoie urgentă de Big Farm: Mobile Harvest pentru descărcare, deoarece este gratuit. Aici veți găsi noi prieteni care vă plac jocurile de acest gen. Procesul de joc este, de asemenea, gratuit, dar dacă doriți să accelerați anumite procese, utilizați achizițiile în joc. Dar dacă nu aveți nevoie de ele, trebuie să le dezactivați în setări și nu veți fi deranjați de ofertele de a plăti anumite bunuri sau servicii. O altă veste bună este că puteți descărca Big Farm: Mobile Harvest pe computer. Pluses aici, mai multe simultan cu versiunea mobilă, puteți dezvolta un calculator, comparând versiunile și rezultatele, precum și întotdeauna să aveți acces la divertismentul preferat.

Roleam mânecile și du-te la paturi.

Veți avea vecini care sunt gata să vă ajute, dacă este necesar. Cu toate acestea, uneori au nevoie de ajutor, astfel încât să fie un vecin bun și pentru tine. Jucătorii sunt încântați să afle că oamenii de aici nu numai că muncesc din greu pentru prosperitatea fermelor lor, dar știu și ei cum să se distreze. Ei organizează târguri, sărbătoresc sărbătorile, își fac cadouri reciproc și își dezvăluie misiuni. Participând activ la viața sătenilor, veți deveni parte a unei familii mari și prietenoase.

Game Big Farm: Harvest Mobile are o mulțime de caracteristici frumoase:

Este timpul să te testezi în afaceri, semănând primele semințe în pământ.

 • Bea frumoasa grafica
 • Expansiunea treptată a zonelor pentru clădiri sau domenii noi
 • Cartarea la niveluri mai ridicate datorită progresului
 • apar clădiri noi, care trebuie îmbunătățite
 • Sortiment larg de culturi vegetale și animale
 • Abilitatea de a produce produse din materii prime
 • Acces la tranzacționare pe piață
 • Ei se vor coace repede, bucurându-se de o recoltă bogată. Tot ceea ce veți produce: legume și fructe, precum și produse de origine animală, toate acestea se îndreaptă către magazia dvs. și de acolo există o distribuție care este de vânzare, ca o sarcină, aceea în producție.

  Big Farm: Jocul Harvest mobil implică acumularea de experiență, bonuri și bonusuri. Fiecare componentă este o parte necesară a procesului de joc, asigurând o dezvoltare reușită. Nu căutați să umflați prețul oferindu-vă produsul pe piață. Amintiți-vă că alți jucători vinde produse similare, iar dacă oferta lor pare mai profitabilă, veți fi ignorați. Încercați să efectuați afacerile curente în timp util. Faptul că este timpul să faceți acest lucru sau acea lucrare, voi solicita icoane pentru obiecte, este nevoie de udare sau o recoltă coaptă trebuie să fie colectată, animalele vor să mănânce sau este timpul să taie miel, să lapteze vacile, să adune ouă din găini.

  Nu uitați de peisaj. Jocul Big Farm din magazinul intern conține un număr de elemente drăguțe care vă vor decora proprietatea. Petreceți între padocuri potecile confortabile de piatră, plante de trandafiri, plante de flori cu flori, felinare și foișoare, toate chestii de gust. Când simțiți că ferma a înflorit într-adevăr, invitați oaspeții pentru ca ei să poată evalua rezultatul. Și tu poți să te duci să vizitezi, probabil, dacă ai învățat acolo idei interesante.

 

Big Farm: Harvest mobil