Marcaje

Big Head Bash

Nume alternative: Big Head Bash

Joc Big cap Bash - multiplayer-browser gratuit model de joc dinamic, care este umplut cu aventură de gameplay. Jucătorii sunt invitați să fie transportat într-o lume în care protagoniști sunt jucării de vinil colorate. Dintr-o colecție mare, aveți posibilitatea să alegeți cele mai atractive erou, apoi pentru a gestiona și de a dezvolta abilitățile sale. Esență de gameplay-ul este în mare măsură similar cu jocuri de Deathmatch, care, la momentul reușit să câștige interesul unui număr foarte mare de utilizatori. Big cap Bash on-line a dat utilizatorilor compania Aeria ; Jocuri. Dezvoltatorii sunt placerea de a prezenta un mediu virtual, unde se face ravagii în mod constant explozii, eroi lupta cu roboții și unul cu altul, iar crima este un lucru obișnuit. Toate acestea au loc pe o frumoasa locații 2D. Odată ajunși în lumea fantastică te arunca cu capul cu capul înainte în atmosfera sa și să fie capabil de a experimenta fiorul.

Pentru a accesa universul virtual, trebuie mai întâi să creați un cont. Ești pur și simplu un minut completați formularul de înregistrare linie dorit. Big cap Bash de înregistrare vă va duce într-o lume luminos, vesel, plin de evenimente. De la bun început care aveți nevoie pentru a decide cu privire la un personaj, și abia apoi să se complacă în lupte. Deja în acest moment oferă o gamă largă de jucării de vinil. Printre ei Angry Roșu , Melon Zombie , Amano Imp , Bloodfang Vârcolac , Liz , Abe Sapien , Kraus , Roger și mulți alte caractere se răcească. Dar acest lucru nu este limita. Pe măsură ce proiectul se dezvolta, în viitorul apropiat vor exista personaje noi, care vor fi, de asemenea, Big cap Bash juca. Fiecare personaj este diferit de unele caracteristici, și aspectul lor. Dar pe cine ai alege, ai un drum lung și o mulțime de lupte cu roboții și alți jucători. Oh, ce, ce, și că nici o penurie de concurenți aici! Deci, cumpara arme și du-te. Puteți stoc pe o varietate de arme de la simple ( armele, aruncatoare de flacari, lansatoare de rachete, ferăstraie cu lanț, etc ) Pentru a unic (Lava Weapon, Molotov Cocktail, etc ) Nu este un magazin virtual unde puteti petrece banii câștigați. Și pentru a avea bani să cumpere, trebuie să nou și din nou să se alăture luptei. După ce toate victoriile ce aduce recompense.

Multiplayer, co-op:

joc Big cap Bash poate fi în diferite moduri de joc , moduri de comandă, precum și meciuri (8 din 8) și iubit de către mulți modul de captare nick. Orice regim va delecta cu surprizele sale. Încercați toate dintre ele pentru a găsi cele mai atractive. Trebuie să spun că sunteți confortabil în lumea jocului destul de repede, și indiferent de modul se va simți destul de încrezător. După ce interfața este disponibilă, și toate caracteristicile de joc sunt clare. Dacă sunteți reflecție cum să-și petreacă timpul liber, să încerce să joace acest joc. Mai ales că este destul de laid-back, activitate de relaxare și, de asemenea, disponibil Big cap Bash liber. Nu veti regreta alegerea lor! Mult noroc!

 

Big Head Bash înregistrare on-line