Marcaje

BiteFight

Nume alternative: BiteFight 1. Județ

BiteFight on-line - este un joc de rol liber browser legate de gen din PTG (perioada de timp jocuri), care este, jocul poate fi închis pe și în afara, în orice moment, iar toate acțiunile personajului va fi, realizate într-un anumit interval de timp. BiteFight joc on-line, vorbește despre confruntarea veșnic între vampiri și vârcolaci.

BiteFight joc on-line nu necesită instalare client și jocuri disponibile în aproape orice browser.

În scopul de a începe să joci jocul de a înregistra BiteFight: pe de start, initiala faceți clic pe "Înregistrare" de pe pagina următoare, alegeți pentru tine una dintre rasele (vampiri sau vârcolaci, ei împreună nu diferă cu mult, cu excepția atât în ​​aspect și icoana rasă produse alimentare). Apoi, introduceți în câmpurile de înregistrare nick (numele), parola, și adresa de e-mail. Apoi, de acord cu termenii de serviciu și protecție a informațiilor, și care BiteFight Înregistrarea este terminat, puteți începe să jucați.

Mergând în joc, faceți clic pe "Browse", puteți face modificări în profilul dvs. (alege sexul și personaliza aspectul), uita-te la statistici, îmbunătățiri de luptă, dobândi talent.

Fiecare personaj are anumite abilități: Forța de aderență, Aparare, Agility, Endurance, Charisma, de experiență și de vitalitate. În afară de abilitățile, există opt aspecte care descriu natura personajului: Man, cunoștințe, Ordine, Natura, Beast, distrugere, haos și dezintegrare.

BiteFight joc online are așa-numitele Zone - este de globuri de cristal, care pot îmbunătăți temporar lucruri. Efect acționează pe fiecare piesă de echipament, dar dacă vă schimbați arme în timpul sfera de acțiune, efectul va funcționa pe noua arma. Cu ajutorul unor zone puteți accesa talent.

Joaca jocul online poate BiteFight prin achizitionarea unui cont premium (statutul Lord of Shadows). Având în vedere acest statut:

1) Nu va fi nici mass-media de publicitate terți;

2) Pentru activare, veți primi un aur de zi cu zi taxe;

3) De două ori regenerarea de puncte de acțiune;

4) 50% mai multe puncte de acțiune;

5) adversarii Cautare avansata;

6) Statistici vânătoare;

7) poțiune suplimentare de 100% de recuperare a sănătății;

8) imagini individuale de caractere (pentru a schimba sex, culoare a pielii și a ochilor, precum și multe altele. etc )

9) 5 foldere suplimentare pentru mesajele de sistem.

Joaca BiteFight lucruri diferite pe care le puteți cumpăra valută în joc: de aur (moneda de bază) și ignitsit / cristalelor (moneda suplimentar pentru el, apropo, puteți cumpăra starea Domnului Umbrelor, 14 days/15 ignitsita). Ignitsity poate fi achiziționat pentru "real".

Dacă aveți dorința de a schimba rasa de acest lucru poate fi realizat cu ajutorul de reîncarnare Piatra (părăsi în mod automat clan dumneavoastră, iar dacă sunteți creatorul clanului, el va fi demis). Cumpăra această piatră poate ignitsitov 50.

Toate acțiunile, inclusiv lupta se întâmplă în joc, folosind joc casetele de text specifice. Jucătorii nu afectează cursul evenimentelor din joc, toate rezultatele sunt calculate automat și afișate pe ecran.

Pentru producția de alimente și de aur (poate fi folosit pentru a pompa abilitățile și de a îmbunătăți vizuina lor), va trebui să mergem la vânătoare

Manhunt - aici aveți nevoie pentru a rula în jurul caută oameni pentru a obține experiență dorit, aurul și minerit;

Vânătoare pentru cursa opus - aici aveți nevoie pentru a ataca jucători de pe cursa opus, în cazul în care câștigătorul a obține aur și experiență, precum și pentru pierderea - pierde doar aur.

Joaca de joc on-line BiteFight, câștigând moneda de joc lucruri și abilitățile necesare pot fi în astfel de locuri

Cimitirul - Puteți trimite personajul tău pentru a lucra la timp de la 1 la 8 ore de aur și experiență

Pestera - aici puteti sa lupte cu demonii, de la 10 la 30 de minute (cu un cont premium - 5-15 minute), care se deduce din timpul de vânătoare

Piață - aici puteti pune lucrurile lor la vânzare și să le cumpere de la alți jucători (aceasta este singura modalitate de a transfera lucruri în joc). Pentru oferirea de vanzare doresc să plătească un pic de aur

Tavern - aici puteți lua căutarea, unul de 4 nivele (ușor, mediu, dificil și expert).

BiteFight joc 1. Judetul are o multime de caracteristici interesante. De exemplu: poți să te joci în BiteFight comunicarea cu alți jucători folosind forum, dar dacă doriți să-și extindă capacitățile lor, vă puteți alătura un clan sau crea propria dvs..

În general, jocul este demn de atenție și BiteFight înregistrare va deschide ușile în lumea ei!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more