Marcaje

Oligarh

Nume alternative: Magnatul Biz

de joc Oligarch (Biz Tycoon) pentru oameni de afaceri virtuali.

Lumea capitalului, producătorilor de bani, economiști cu experiență, oameni de afaceri cu experiență, a devenit disponibilă tuturor. Joc strategie economică bazată pe browserul Oligarch, prezentată în principalele limbi ale lumii, astfel încât jucătorii să poată comunica liber, construindu-și propriul imperiu.

Procesul jocului este însoțit de tineri stilați, sunt secretari competenți, tineri profesioniști din domeniul lor și cei care sunt gata să devină parte a companiei tale. Vei juca Oligarch, făcând:

  • Construcție și dezvoltare de afaceri proprii 10.008 10.007 Recrutarea și instruirea angajaților 10.008
  • Caut parteneri de afaceri
  • 10.007 Concurență pe piața globală 10.008

În căutarea unui loc pe piața afacerilor.

Din momentul în care începi să joci jocul Oligarch, vei avea deja un capital de pornire. Este de fapt grozav, pentru că fără el, ar trebui să petreci mult timp încercând să câștigi o sumă decentă pentru a-ți cumpăra primul bloc. Dar până în acel moment, trebuie să transpirați pe piață pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri diferite pentru a crește productivitatea companiei dvs. la oferte de succes.

de jucători pot alege dintre cele 9 direcții în care este mai interesant să se dezvolte. Deși s-a spus deja că aveți capital de pornire, poziția dvs. este precară și fragilă. Compania nu face atât de mult profit, încât să aibă drept scop imediat cumpărarea a ceva grav. O întreagă gamă de activități de succes este necesară pentru a ridica o afacere la un nivel mediu, și apoi chiar mai mare.

Utilizați mecanismele disponibile ale pieței financiare, cumpărați și vindeți, semnați contracte, angajați cei mai buni specialiști, instruiți-vă pe dvs., urmăriți modificările prețurilor la acțiuni, produceți mai ieftin și vindeți mai mult. Mecanismul de tranzacționare este destul de complicat, dar dacă sunteți capabil să vă adaptați la acesta, să vă dezvoltați propriul plan eficient și să bateți concurența, veți deveni lider.

Fiecare lucru important contează.

Chiar și cea mai mare afacere este un lucru fragil care necesită atenție constantă. Trebuie să vă gândiți în mod constant la zeci de scenarii posibile pentru dezvoltarea unui eveniment, la o mie de accidente neprevăzute, să găsiți cele corecte din milioane, să căutați căi de ieșire din criză și situații dificile și să faceți nenumărate lucruri diferite în același timp.

de subordonați ai tăi au nevoie de management, dar dacă poți crește manageri competenți care pot lua decizii responsabile, acest lucru te va scuti mult și te va ajuta să te apropii de obiectivul tău. Puteți modifica nivelul salariului angajaților în funcție de succesul acestora.

În simulatorul Oligarch, înregistrarea va fi începutul maturizării financiare și, dacă studiați din greu, puteți învăța lecții utile. Jocul se concentrează pe acumularea de finanțe, dar este plăcut diluat cu construcția de structuri urbane, dintre care există 18, cum ar fi spitale, parcări, un parc acvatic, o pistă de curse, un teren de golf.

Fiecare clădire vă va crește terenul profitabil, va atrage clienți noi și va aduce mai multe beneficii. Însă cel mai mare profit din iPlayer Oligarch vine de la magazine și trebuie acordată o atenție specială. Alegeți locația potrivită pentru companii și nu uitați de mass-media care vă vor face reclamă.

Trecând niveluri, obțineți noi privilegii. După a cincea, veți fi recompensat cu noi sarcini, bonusuri utile și capacitatea de a vă organiza propria breaslă. După a opta, vă puteți implica în investiții, dezvoltând rutele de aprovizionare a mărfurilor în 36 de direcții diferite. Dacă sunteți gata să vă transformați într-un rechin de afaceri, bine ați venit la jocul Tycoon care a câștigat mulți jucători.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more