Marcaje

Blacklight Retribution

Nume alternative: Blacklight Retribution

Joc Blacklight Retribution este un joc online multiplayer dezvoltat pentru PC. În acest joc va juca primul-persoană.

În limba engleză merge o altă limbă la alegere, cu condiția ca într-un joc on-line Blacklight Retribution înregistrare. Pentru a vă înregistra, trebuie să specificați:

1) numele de utilizator și adresa de e-mail.

2) o parolă și un cod, care este prezentat în imagine.

Joaca jocul Blacklight Retribution Veți îndeplinesc următoarele caractere:

1. Grendel caracterizat un arsenal imens de arme , inclusiv trei decese și un [ _19_] punctul echipamente de distructiv . De asemenea, are armuri grele . Bucurați-vă de toate abilitatile puteți Grendel doar nivelul treizecea.

2. M. Oferă bună protecție cu exact arme de aproape și de departe gama. O cele mai multe caracteristici unice MARS este sa extrem de ridicat armura care oferă 25% reducere daune. Marte are, de asemenea, medie si rezistenta viteza de alergare , dar de mare putere armura.

3. Viper este încă cea mai rapidă și cel mai agil erou. Ei au o varietate de arme lupta de aproape. Viper este primul erou , care va fi lansat cu arme corp la corp ca un standard.

4. Ducesa este un lunetist de specialitate toate situațiile de luptă. Acesta este echipat cu o pușcă și un incendiar revolver, care poate transporta inamicul în câteva secunde. Ducesa sacrificat brațul stâng pentru un brat robotic.

5. Deacon - cu utilizator ștampilare manipulator el pot ocupa chiar în precizie periculos la locul de muncă. Ea are un complet aspect unic decât orice alte agent în joc.

6. C. Karalis - cu nume de cod "Lilith" - un pilot experimentat. Scopul acesteia este lupta, si ea are suport trei grenade. Lilith este lovitură foarte grea și după ce este dificil de a supraviețui.

7. Despre " Corner. El este întotdeauna în gardă și poate conduce orice inamic într-o capcană.

8. B. Hinds - acest medic. Se deplasează cu viteză mare și poate crește de sanatate, dar ii lipseste armura. Utilizeaza subiecte care tratează și pușcă.

9. J. Haussen - acest lunetist care are rezistenta buna.

10. A. Hernandez - a ridicat de sănătate și armuri de către viteză. Utilizeaza pentru vindecare injector și lupta - pusca .

11. M. Akimoto - Pilot poartă un costum și un specialist de primă clasă.

În jocul online, Blacklight Retribution va schimba aspectul de caracterul tău. Toate acestea se face numai la cerere.

Aici, Blacklight Retribution on-line, veți vedea lupte înverșunate, dar grafica incredibil de mare, pentru că se pare destul de realist.

Jocul are o caracteristică specială care vă permite să vedeți inamicul printr-un perete.

Joaca jocul Blacklight Retribution gratuit, obtinerea a trecut de la plăcerea maximă misiune.

Noroc în joc Blacklight Retribution!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more