Marcaje

BlackShot

Nume alternative: BlackShot

Joc BlackShot cu regulile crude, care sunt scrise în stil shooter. În BlackShot personaje mercenari online, face orice pentru a atinge scopul lor.

Joc BlackShot Online vă va duce înapoi în timp, când lumea va fi într-o stare de haos, toate statele vor lupta pentru resurse.

Veți efectua diferite misiuni, de a îmbunătăți abilitățile de eroul lor. Datoria ta este de a face numele lui în joc. În BlackShot puteți juca gratuit, singurul lucru care va fi capabil de a cheltui bani pe arme și alte echipamente.

Pentru a juca BlackShot aveți nevoie de următoarele setări de sistem ale computerului sau laptop

Procesor: Intel Pentium, 2 GHz

Video: 256 MB

Memorie: 512 MB

Internet: conexiune de mare viteză.

Inregistrare BlackShot efectuat pe site-ul oficial al jocului. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a:

1) du-te la site-ul oficial al jocului.

2) Faceți clic pe link-ul «Cântați acum».

3) Introduceți numele de utilizator - nume unic, prin care se va juca.

4) Inventeaza-și scrie parola.

5) Repetați parola.

6) trimite e-mail.

7) Selectați din lista verticală țara lor.

8) Dial cod care este afișat pe ecran.

9) Selectați de la întrebarea secretă listă verticală.

10) Scrie răspunsul la întrebarea selectată.

11) Dacă doriți să primiți mesaje pe adresa de e-mail cu privire la schimbările din joc, bifați căsuța corespunzătoare.

12) Citiți Acordul de licență de joc și, de asemenea, pentru a pune o bifă în căsuța corespunzătoare. Acest lucru vă confirma că sunteți de acord cu toate regulile jocului.

13) Apoi, faceți clic pe « Sing sus acum ».

Apoi, vi se oferă acces la download jocuri BlackShot on-line.

BlackShot joc on-line este format din următoarele mercenari

1) Travis Benner. Este greu imagina ca un mic Travis a refuzat să câmpul de luptă în timpul războiului in începând din decembrie 2033. Acesta a fost adoptat, a crescut și instruit a mercenari în subteran posturile lor de comandă . Travis s-au dovedit elită periculoase. În prezent duce Clubul în luptă.

2) Vanessa Green. Din ei părinți au fost uciși bombe gratuite în timpul [ _25_] decembrie 2033 Vanessa mult timp în urmă a aflat de control de armare și este acum unul [_25_ ] conducere mercenari pe câmpul de luptă .

3) Adam Garcia. Longtime veteran nimic Adam nu văzut sau auzit . Said chiar o dată el armata a ucis soldați clone umane lupta în ultimul deceniu făcându-l unul dintre cele mai respectate mercenarii în acest domeniu. Nemilos și neînfricat este luptător experimentat este forță majoră .

4) Kathy Finn. Ea a fost sotia fostului mercenar o multitudine de sarcini cu experiență pe câmpul de luptă. Dar atunci când soțul ei a fost ucis apără ea de la nuclear distrugere, acest femeie a decis ia ura lor de ardere, și du-te la câmpul de luptă. Restul de ei istorie de viata este tăcut.

Al Doilea Război Mondial a fost întotdeauna greu, oamenii au pierdut pe cei dragi, sa dus în față. Acum ai ocazia sa te simti mic în acele zile, atunci când principalul lucru a fost de a supraviețui.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more