Marcaje

Negru Oras

Nume alternative: Town negru

Negru Localitate online - multiplayer gratuit joc de rol, care este stabilit în lume post-apocaliptică, în stilul cyberpunk. Negru Town on-line vă va spune despre lumea care a supraviețuit exploziei unei bombe supernova. Acele domenii care au supraviețuit au fost inundate. Oamenii au trăit mult timp în adăposturi, apoi roboți au început să construiască noi orașe. Unii oameni teleportat la aceste orașe, unele decis să construiască propria lor.

Online joc Negru Town este optimizat pentru Internet Explorer 6 browser. 0, astfel încât dezvoltatorii nu garantează joc corect în alte browsere. Unii program suplimentar pentru a instala jocul nu trebuie să fie descărcate.

Intrare Negru City în joc nevoie de un pic de timp și vă va duce într-un oraș post-apocaliptic. Up oraș Negru vă solicită să introduceți

- Autorizare - numele de utilizator dorit,

- Nume - pentru a afișa în joc sub acelasi nume, veți cunoaște toți jucătorii,

- Parola, o repet,

- E-mail,

- Codul din imagine.

Deci, va trebui să accepte acordul de utilizare și citiți regulile. Nu uitați să includeți căsuța corespunzătoare, dacă vrei să vii tu scrisoare de la administrarea proiectului și a altor jucători. Înregistrare negru Oras online se termină atunci când vă confirmați participarea la joc, făcând clic pe link-ul corespunzător în e-mail care vine la adresa dvs. de e-mail specificată.

Negru orașului joc online vă oferă pentru a crea personajul tău cu aceste caracteristici inițiale:

- Force

- Endurance

- Intelligence,

- Noroc

- Agility.

Aceste caracteristici vor crește, în funcție de experiența pe care o puteți câștiga. Doar experienta va depinde de modul în care să crească nivelul de caracterul tău. Caracteristici, de asemenea, afecta cât de mult munitie poate transfera personajul tău, ceea ce forța sa de impact și a învinge dușmanul.

În timpul bătăliei, atunci când te joci jocul online Negre City, în diferite părți ale corpului adversarului, vor apărea cifre. Aceste cifre arată procentul de distrugere pe care le-o impune, precum și probabilitatea de a lovi. Desigur, aceste cifre nu iau în considerare faptul că inamicul se poate folosi pentru a se eschiva sau contraatac. Pentru că, vă va distruge adversarul din ring, veți câștiga bonusuri și premii în bani. Lovitură la cap oferă un câștig dublu.

Online joc Negru City are trei tipuri de luptă, în funcție de distanță

- În cazul în care adversarul tău apare pumn, această dogfight,

- Knife - armă de luptă corp la corp

- Gun - de focuri care afectează distanța.

Când joci jocul online Negre orașului și cutreieră motivele, apoi în timp ce personajul tău poate avea trei moduri:

- Aggressive (roșu), ceea ce înseamnă că vrei să lupți cu cineva care se vor întâlni și vor ataca fara nici un avertisment,

- Normal (galben), pentru alții înseamnă că va apăra, și, ocazional, poate ataca acest mod este activat în mod implicit

- Pașnică (verde) nu vă permite să aștepte rândul unui adversar și merge pe despre afacerea lor.

Negru orașului joc online crede ca ai pierdut lupta, în cazul în care, la momentul în care rulați-l lovit de puncte sau dacă vă pas în ultima celulă în ring.

Când joci în orașul Negru, principalele lupte va fi pe un inel special. Ei vin în astfel de specii

- Duel, în care va fi capabil să lupte cu nici un alt jucător sau împotriva inteligența artificială, dacă nu sunt dispuși să lupte acolo,

- Unul împotriva tuturor - pentru jucători cu mai multă experiență, sunteți împotriva

- Team Battle - aplicatie pentru aceasta lupta în prealabil a servit două grupuri de jucători,

- Chaos - fiecare pentru sine, fără nici o restricție cu privire la nivelul de luptă, durează atâta timp cât va exista un câștigător.

Când joci în Cetatea Neagră, puteți obține în lume a viitorului și a devenit cel mai puternic luptator acolo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more