Marcaje

Black Faith: Forsaken

Nume alternative:

Bleak Faith Forsaken este un RPG bun pe care îl poți juca pe PC. Jocul are o grafică frumoasă într-un stil sumbru. Vocea se realizează la nivel profesional, acompaniamentul muzical este ales pentru a se potrivi cu atmosfera generală a jocului.

În joc vei avea ocazia de a deveni unul dintre locuitorii lumii post-apocaliptice.

Personajul principal se va confrunta cu multe dificultăți:

  • Explorați întinderile vaste
  • Depășiți obstacolele sub formă de râuri și stânci
  • Luptă împotriva numeroși inamici
  • Dezvoltați abilitățile personajului dvs.

Aceasta este doar o mică listă de lucruri pe care le veți face. Jocul Bleak Faith Forsaken va fi interesant pentru toți fanii genului RPG.

Înainte de a începe jocul, creează un personaj și selectează clasa corespunzătoare. Ia asta în serios pentru că nu totul poate fi schimbat pe parcursul jocului, iar dacă se dovedește că ai făcut o greșeală cu alegerea, va trebui să o iei de la capăt.

Controalele nu sunt prea dificile, dar este mai bine să nu săriți peste tutorial, mai ales dacă jucați rar jocuri de acest gen. După ce înveți cum să interacționezi cu personajul, poți începe pasajul.

Explorarea unei lumi imense deschise cu multe locații ascunse va dura mult timp. În timp ce călătoriți, veți avea ocazia să admirați peisaje frumoase, dar nu uitați de pericolele care vă așteaptă.

Sistemul de luptă este complex și vă permite să combinați diferite tipuri de atacuri și lovituri. În ce stil se va lupta personajul depinde de tine. Odată cu dobândirea de experiență, va fi posibil să alegeți abilități potrivite stilului ales și să le îmbunătățiți.

Fiecare nivel obținut în bătălii va face personajul principal puțin mai puternic.

Arsenalul de arme disponibile este impresionant.

Utilizare:

  1. Swords
  2. Spears
  3. Axe
  4. Pumnale

Sau ucide inamicii de departe cu arme aruncate. Nu va fi ușor să faci o alegere, fiecare tip de armă are avantajele și dezavantajele sale.

Există un număr mare de adversari diferiți în joc și toți sunt foarte periculoși. Cel mai mare pericol sunt șefii. Aceștia sunt luptători foarte puternici, care vor fi mult mai greu de învins. Nu este întotdeauna posibil să treci astfel de lupte prima dată și, prin urmare, nu uitați să salvați jocul mai des. Experiența și trofeele obținute pentru a învinge acești adversari sunt mult mai mari și mai valoroase. Tacticile directe nu sunt cele mai corecte. Încercați să folosiți viclenia pe câmpul de luptă și apoi veți putea învinge orice adversar. Dacă nivelul personajului tău este mult mai mare, poți pur și simplu să reducă inamicii. Când nu reușești să câștigi prima dată, data viitoare când încerci este mai bine să încerci un stil de luptă diferit și să te gândești la strategia de luptă din timp.

Muzica este bine aleasă, ridică moralul și face bătăliile mai dinamice.

Distrează-te în joc. Explorează rămășițele unei civilizații care se estompează și participă la nașterea unei noi ere.

Bleak Faith Forsaken descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu există nicio modalitate. Puteți cumpăra jocul de pe portalul Steam sau de pe site-ul oficial al dezvoltatorilor.

Începe să joci acum pentru a ajuta lumea fantastică și locuitorii săi să supraviețuiască vremurilor grele!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more