Marcaje

Binecuvântează online

Nume alternative: Binecuvântează online

BlessOnline - gratuit client multiplayer role-playing fi gen dezvoltat în stil medieval. Proiect de compania coreeană Neowiz posibilitatea de a efectua un competitor serios jocuri actuale de subiecte similare. Jocul este instalat pe BlessOnline Unreal Engine 3 și grafică modernă este unul dintre avantajele lumea virtuală. Terenul de la prima vedere, poate părea familiar, dar a fost nevoie de gameplay aproape, veți găsi o mulțime de puncte de interesante. Dușmani implacabil aparțin două facțiuni, cum ar fi Uniunea Europeană și Hieron încă nu pot găsi un limbaj comun. Ca parte din facțiuni opuse satisface reprezentant de rase diferite. Luptă fierbinte și apoi furios pe locațiile de jocuri de noroc. Te aștepți dogfights, castele de asediu, bătălii epice pe teren, o aventura de neuitat în fiecare colț al vastul univers. Nu e de mirare proiectului angajat aproximativ 150 de persoane, produsul s-au dovedit într-adevăr demn și promițătoare. De ce nu faci tu în asta?

Pentru a ajunge la gameplay-ul, ar trebui să descărcați și să instalați clientul pe PC. Suntem bucuroși să doresc să apuca de treabă în vârtejul evenimentelor fantastice care aceasta nu are în mod necesar un calculator de lux. Chiar dacă prietenul tău are un parametri modeste de fier, nu contează. După cerințele de sistem pentru acest joc este destul de loial și nu sperie utilizatorii, ci dimpotrivă, să contribuie la creșterea numărului lor. Da, iar procesul de instalare client este destul de simplu. Doar nu uitați că trebuie să creați mai întâi un cont. BlessOnlineregistratsiya durează doar câteva minute. Introduceți adresa de e-mail, numele de utilizator și parola. Atunci ai în orice moment convenabil pentru tine va fi capabil de a intra în joc.

Pornind de a juca BlessOnline joc on-line, trebuie să decideți ce va fi eroul tău. Alegerea este dat cât mai multe de 10 rase și 8 clase. Abilitățile dumneavoastră va depinde în mare măsură de care aparține clasei. Perechislimihvseh

- Bersreker (puncte tari, aducând moarte, adversarii se tem de sugestive, nu sunt obișnuiți să cedeze)

- Guardian (apărătorii curajoase ale imperiului, care sunt mereu gata să stea până la ultimul, și sabia și scutul lor sunt asistenți de încredere)

- Ranger (spioni excelente, vrajitori deține capcane sunt capabili de a lovi inamicul pe neașteptate de la distanță);

- Paladin (puternic, soldați bine instruiți, există ceva divin și maiestuos)

- Mage (care trăiesc în conformitate cu legile de magie și logice înțelepți, mulți dintre ei au tendința de a crea noi vraji)

- Warlock (vrăjitori și vrăjitori trădătoare să semene cu demoni din alte dimensiuni)

- Mystic (o clasă perfect echilibrat, ai cărei membri sunt relevante pentru atacurile, și pentru apărare, și chiar posibilitatea de a vindeca)

- Assassin (asasini profesionisti, diverse acțiuni neașteptate și secretos, în afară de acestea sunt surprinzător de agil).

BlessOnlinebesplatno oferă pentru a deveni unul dintre personajele de mai sus. Controlul eroul tău, va trebui să facă tot posibilul să-l văd în curs de dezvoltare. Aveți grijă, și că soldatul a fost bine înarmat. Rețineți că armele disponibile depinde de cine esti. Deci, vine un moment pentru a ieși la întinderi de locații de jocuri de noroc și ia BlessOnlineigrat la maxim! Efectua diferite sarcini, se alăture cu curaj lupta, pentru a primi aliați și se dovedesc a toata lumea din jurul lor, care sunt nu doar posibilitatea de a supraviețui în mijlocul acestui haos, dar, de asemenea, să ia o poziție foarte bună. Țineți minte că forțele trebuie să fie comparate cu jucătorii reale care au exact la fel ca ai aspirațiile și ambițiile tale. Dar înfrângerea inamicului - o adevărată plăcere!

Joc este în măsură să interes și jucătorii experimentați și cei care sunt noi pentru lumea de fantezie. Apreciază meritele sale, după ce a experimentat tot pe propria lor experiență. Să cele mai îndrăznețe așteptări justificate!

 

Bless Online - MMORPG clasic