Marcaje

Bloodmoon

Nume alternative: Bloodmoon

Bloodmoon online - fantastic bazat pe browser-ul multiplayer joc de rol. Proiect de Playa Games GmbH în stil popular Vampiri incanta utilizatorii în primul rând realism. Vă mulțumim pentru grafica 2D de înaltă calitate zipping evenimente înainte de literalmente îți taie răsuflarea, pentru că se pare că tot ceea ce se intampla cu adevarat. Bloodmoon începe să joace, va arunca în vîltoarea de aventuri de neuitat. Vă așteaptă o bătălie sângeroasă loc în întreaga lume. Mulți jucători reali sunt potențiali adversari, astfel încât o problemă cu care să lupte nu va avea loc. În plus, vor fi comparate cu forțele inamice urât, pentru a merge o cantitate foarte mare de teste de periculoase. O mare varietate de cele mai diverse quest-uri nu te va lasa sa stea în jurul pentru un minut. Efectuarea diferite sarcini, astfel încât să se dezvolte și devine mai puternică. Pornind de luptator lipsit de experiență ți de drum în această lume confuză, în curând va fi în măsură să ia mândrie și slavă, și potențiale oportunități. Mii de jucători din întreaga lume s-au alăturat proiectului. Nu-ți pierde în același timp, și vă întrebați! Petrece timpul liber bogat!

Trebuie remarcat faptul că cerințele de sistem să nu devină un obstacol în calea punerii în aplicare a planurilor ambițioase. Aveți posibilitatea să treci de joc, chiar cu configurație minimă de calculator. Desigur, cu condiția ca PC-ul este conectat la Internet, dar, de asemenea, un browser modern. Mai mult decât atât, nimic de instalat, și nu trebuie să fie descărcate. Ușă la lumea sumbră a deschis Bloodmoon simplă înregistrare. Pentru a crea un cont, trebuie doar să completați în câteva domenii formă corespunzătoare. Introduceți numele de utilizator, adresa de e-mail, parola. Apropo, ar trebui să fie în întregime de acord cu regulile și prevederile generale ale proiectului dată deja decis să joace Bloodmoon.

Deci, ceea ce se cere de la joc novice Bloodmoon în primul rând? În mod natural, selectați clasa corespunzătoare. Joc Moon sânge propune de a utiliza aceste clase ca vampiri, vârcolaci și vânători. Fiecare facțiune are propriile caracteristici și, desigur, diferite dorințe. Ei au, de asemenea, puncte forte și puncte slabe. Dar oricine ai deveni, va fi la fel de interesant! După ce ați făcut selecția, veți începe să creați rău și de a dezvolta caracterul tău. Amintiți-vă că în creștere duce la extinderea gamei de oportunități.

Primul său loc de muncă MMORPG te la castel. Ulterior, eroul merge la locul de căutare încărcat. Dar nu vă așteptați pentru a ajunge la destinație fără incidente reuși. Întâlnire cu un șobolan mare și teribil, care apare cu gateway-ul poate fi o surpriza neplacuta pentru cei care nu-mi plac surprizele. Dar inima curajos și capacitatea de a reacționa în mod adecvat în situații neobișnuite pentru a ajuta la înfrângerea creatura rău. Victorie depinde de caracteristicile, astfel încât obiectivul dvs. imediat este de a le îmbunătăți timpul de joc. Luptele au loc în mod automat. Puteți urmări cum să atace reciproc pentru a satisface concurenților și majorete pentru eroul tău! În această situație, credința principal în noroc!

În timpul jocului, veți utiliza lucruri diferite. Aveți posibilitatea să le cumpere de la magazine de specialitate. Și echipamente veți avea nevoie, și tot felul de potiuni si pietre sângeroase. Pentru a avea tot ce ai nevoie și ridica alter ego-ul eroului trebuie să efectueze cât mai multe misiuni. Fiecare succes - recompensează în formă de bani și experiență. Du-te pentru ea! Vrei să se simtă încrezători?

VBloodmoon on-line au posibilitatea de a se alătura o breaslă. Puteți alege pentru ei înșiși una dintre breslelor existente sau pentru a aranja un unul nou. Fiind un membru al breslei, va comunica in mod constant cu prietenii prin intermediul unui site web special. Nu vor împărtăși experiențele, de a primi sfaturi valoroase, să-și exprime punctul de vedere.

Proiectul este din ce în ce mai multe și mai popular, nu numai din cauza tuturor subiectul preferat de vampiri, dar, de asemenea, multe alte caracteristici. În plus, dezvoltatorii promit să îmbunătățească crearea lor, spre deliciul utilizatorilor noi functii. Baieti din Germania știe cum să vă rugăm să călătorii de pe Internet, a se vedea pentru tine! Bucurați-vă de joc!

 

Bloodmoon de înregistrare on-line