Marcaje

Bombiki

Nume alternative: Bombiki

Joc Bombiki este un joc fascinant calculator animat. Acest joc nu necesită descărcare, și ca un vierme joc.

Joc Bombiki înregistrare este foarte rapid și nu va cauza probleme. Sa va inscrieti in joc, trebuie să specificați Bombiki on-line

 1. E-mail lui.
 2. Parola pentru a vă conecta la contul dvs. de joc.

Bombiki joc în care poți lupta cu jucători cu o arme misterioase. În timpul jocului, puteți utiliza doar tastatura pentru a facilita sarcina în sine.

Trebuie să joace joc Bombiki împotriva monștri puternice, se angajeze mici Farmhouse pe plante, precum și pentru a începe o relație.

Personaje anime uimitoare, luminos, costume colorate vor iubi toate fetele, și efectele speciale excelente și scene de acțiune voskhittelnye va satisface orice om.

Joc Bombiki vă ajuta cu cote de a petrece timpul!

Joaca Bombiki Veți fi familiarizarea cu o serie de caracteristici ale jocului:

 1. Personaje simpatice: personaje simpatice, care sunt realizate în stil anime face jocul mai spectaculos. Datorită lor de joc, plin de culoare și luminoase. De asemenea, puteți încerca pe costume diferite caractere său, care îi conferă o personalitate aparte.
 2. Moduri de luptă: Vă puteți bucura de o varietate de moduri de luptă, de exemplu, pentru a lupta împotriva altor jucători sau să provoace cele mai puternice monștri campaniilor.
 3. Acompaniament muzical: jocul are o muzica de relaxare și efecte sonore în luptă, care face jocul chiar mai distractiv și atractiv.
 4. Armament neobișnuit: Trebuie să te lupți cu ajutorul de supape de aer, cărămizi, frigidere, shuriken și nu numai.
 5. Efecte speciale excelente: Fiecare personaj are arme și acțiunile lor care au anumite efecte speciale. Asta e ceea ce face jocul mai colorat.
 6. Echipament de constructii: acest joc este un sistem avansat care permite jucătorilor să creeze, să îmbunătățească și să lipiți bijuterie în treapta de viteză. Acest lucru face ca jucătorul mai.

Joc Bombiki online, fiecare personaj are anumite caracteristici:

 1. Putere - o măsură de puterea deplină de luptă a fiecărui personaj. Vigoare depinde de echipamentul și caracteristicile.
 2. Attack - un indicator care crește posibilitatea de a daunelor cauzate de caracterul tău, dar se reduce viteza de atac.
 3. Agility - o măsură care afectează viteza de atac personajul tău și crește aprovizionarea cu energie.
 4. Protection - o măsură care reduce daunele și îmbunătățește sănătatea.
 5. Luck - o măsură care afectează capacitatea de a face față cu succes deteriorare a adversarului, în timp ce ignoră apărarea lui.
 6. Distrugere - este la început, pe care le poate provoca inamicul în luptă.
 7. Shield - o măsură care reduce deteriorarea.
 8. Sănătate - o măsură de suma maximă de puncte de sănătate.
 9. Energie - un indicator, care este consumată în timpul utilizării competențelor și a mișcărilor.
 

Bombiki de înregistrare on-line