Marcaje

Carte de Camelot

Nume alternative: Carte de Camelot, Camelot Book

Cartea joc online de Camelot - Free gen MMORPG-ul fantasy cu elemente de economie și strategie. Realitatea virtuală vă va duce în atmosferă de legende și mituri care au predominat în mintea locuitorilor din regatul medieval de Camelot. Începând Cartea de Camelot joc, poti sa te duci înapoi de sute de ani în urmă, se va întâlni cu regele Arthur și cavalerii curajoși. Cei care sunt interesați în istorie, se știe că în Evul Mediu a fost plictisitoare și gri, iar oamenii sunt superstițios. Cu toate acestea, cu acest lucru în Cartea de Camelot online, nu se confruntă. Dimpotrivă, gameplay-ul este plin de culoare și complet pozitiv. Vei juca Book of Camelot, se bucură de grafică frumoasă. Evoluții rapide și aventuri incitante va face apel la fanii de evadare din rutina de zi cu zi. După înregistrare Book of Camelot va fi trecut, nu veți găsi o margine deschisă de lucruri diferite. La urma urmei, ai nevoie pentru a crea armata ta, și de a construi o asezare, și acumulează resurse, și de a controla economia. Mulțumit de faptul că oportunitățile de dezvoltare pentru toți utilizatorii deopotrivă. Deci, devenind un rezident din Europa medievală, știți, forță de cheltuit mai mult decât compensată. Tu de care nici nu sunt independente, nimeni nu poate împinge autoritatea lor sau avantaje semnificative.

Proiectul dispoziția tuturor participanților. Cerințe de sistem sunt minime:

 • Sistemul de operare Windows
 • Are accepte Flash
 • Data FlashPlayer
 • Rezoluția de 1024 x 768 pixeli

Se Înregistrează-te în joc Cartea de Camelot nu va lua mult timp. Aici puteți selecta imaginea, care va apărea în lumea jocului. Dar mai întâi trebuie să introduceți informații, cum ar fi:

 1. Nume jucător
 2. Parola
 3. E-mail
 4. Sex

Desigur, doriți să devină rapid o parte a vieții plin de viață al regatului. Veți încerca cu siguranță să se angajeze în slujba Majestății Sale. Dar nu conduc cai! Cartea joc echilibrat de Camelot online implică unele teste pentru a obține privilegii. Deci, nu disprețui inițial a lucra la munca groh, cum ar fi un hamal în port sau de luptă sobolani. Dacă zarekomenduete bine, crescând în perspectivă. Straduiti-va pentru a servi cu credință împărăția și în cele din urmă ajunge la înălțimi dorite.

Aveți grijă de reputația ta. Să înțeleagă că viitorul depinde de calea pe care va face primul pas. Joaca Book of Camelot este posibil ca un apărător al patriei și rolul de rătăcire bandiți. Cale războinic respectat sau hoț vânat - doar depinde de comportamentul dumneavoastră!

În ceea ce situație nu s-ar fi prins, trebuie să aveți grijă de dezvoltare a acesteia. Parametrii sunt separate de caractere:

 • Prin
 • Agilitate
 • Constituția
 • Rezistență

Deasupra lor se ridice și trebuie să lucreze. La urma urmei, pentru a face modul în care trebuie să aibă dușmani în linii mari puterea a crescut, crește punctele de sănătate și acumula experiență.

Pe lângă parametrii de bază de acolo lupta abilități care pot participa la dueluri, asedii și războaie clan. Carte de Camelot joc on-line oferă posibilitatea de a lupta, după ce a atins un anumit nivel. De tactici aplicate și calcule corecte depind de viitoare victorii. O altă dezvoltare a eroului depinde de anumite tehnici speciale de

 • Piele de fier
 • Call Natură
 • Binecuvântarea
 • Pumn puternic

Joacă de asemenea un rol important echipament și armament.

Lucrurile din arsenalul, precum și elixiruri sunt achiziționate într-un magazin de comercializare moneda de joc (de aur) . Atunci când investesc reală, puteți vizita magazinul și plătit. Echipamente de calitate creste sansele de o luptă, așa salva pe acest lucru nu ar trebui să fie. Alegerea de arme va fi mulțumit cu tine:

 • Săbii
 • Cutite
 • Axe
 • Baghete magice, de diferite tipuri

Poțiuni miraculoase împărțit în sănătate și de a reduce consumul de droguri elixir crește anumiți indicatori.

Joaca jocul online Rezerva de Camelot poate fi parte dintr-un clan. Apara castelul împreună, se angajeze în războaie secrete, făcând incursiuni în teritoriul inamic - toate acestea vor face viața mai bogată și de distracție.

Dar nu numai o acțiune militară este sensul existenței dumneavoastră. Alegerea 13 profesii civile permite personajul tău pentru a găsi o afacere adecvat.

În profesiile de dezvoltare, trebuie să fie abordate:

 • Site-ul de constructii de fortificații și barăci
 • Pentru a avea grijă de soluționare a acesteia
 • Produce cristale și alte resurse
 • Crearea de noi obiecte

Sau, du-te până la capăt, pentru a merge la pescuit! Acest lucru va ajuta la reducerea stresului și relaxați-vă. Pentru a face într-adevăr elimina plictiseala, găsi sufletul pereche. Jocul a permis căsătoria! Acest lucru se întâmplă într-un templu special.

Joaca jocul online Rezerva de Camelot va fi în locații extinse. Cred că există un loc de a călători! Doar nu pierde vigilență! Tu nu vrei pentru a atinge nivelul maxim de 75!

Adevărat proiecte browser cunoscatori nu vor fi dezamăgiți. Carte de Camelot este în măsură să se asigure chiar capricios! Ceea ce o lungă perioadă de timp pentru a asambla, încerca să joace și nu a observat, ca gameplay deja dependent. Să această ocupație vă va aduce adevarata placere!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more