Marcaje

Borderlands

Nume alternative: Borderlands, borderlends

Borderlands Game este un joc de calculator interesant. În acest joc poți să te joci de la prima persoană. Borderlands prezentat cu elemente de shooter și role-playing.

Descărcați Borderlands poți de la site-ul oficial al jocului, dacă aveți un plin de optsprezece ani. Înainte de joc, puteți viziona un film despre joc Borderlands. Acest film vă va prezenta la diferite caracteristici ale jocului.

Cum de a juca Borderlands Puteți găsi în această revizuire.

Se joacă Borderlands personaje au propriile particularități. Doar patru personaje din Borderlands:

1. Mordecai - este un vânător în joc. El a fost de 17 ani a câștigat concursul pentru exactitatea de fotografiere cu un revolver. Mulți jucători în această competiție, acuzându-l de încălcarea de joc și comportament sportiv. Unii jucători a spus că, înainte de concurs și el s-au comportat nesportiv. El a călătorit în diferite planete pentru a găsi că el este interesat. El se referă la acest lucru ca pe o viață mai bună și modalitate ușoară de a face bani.

Fapte specifice:

39 ani

Culoare - turcoaz,

Pamant - Artemis.

2. Roland este un soldat în joc. Ii place pentru a trage cu puști și puști automate. Roland stabilește un anumit tyurel. În plus față de atac și luptă, el poate vindeca și restaura muniție și proteja stăpânul său. Într-un joc multiplayer, și-l ajută la aliații lor. El este un fost soldat al organizației "Scarlet Spear."

Fapte specifice:

'34;

Culoare - verde;

Planet - Prometeu.

3. Lilith este un Siren în joc. Acesta dispune de capacități psionice. Se poate crea o schimbare de fază. Timpul de intrare și de ieșire fază schimbare sirenă trimite o unda de soc. Atunci când o schimbare este reprezentat Lilith invizibil și se mișcă foarte repede. Ea poate lupta numai în corp la corp, dar pentru aceasta are nevoie pentru a iesi din tura special.

Este una din șase sirene. Toate sirenele au puteri magice. Dar ei nu știu cum să le folosească și ce să facă. Ea vrea să găsească Serena odă a afla mai multe informații despre tine.

Caracteristici principale:

27 ani

Culoare - Roz;

Planet - Dionysos.

4. Brick reprezentate ca Berserker. El poate merge la o condiție specială. În timpul această stare, el nu se poate trage un pistol. În acest Brick ataca violent inamicii cu pumnii și poate restabili rapid sanatatea lor. El folosește, de asemenea, la club, care va fi în joc. Scopul său este de a găsi pe sora lui lipsă. Poartă ca mascota sale laba câinele lui, care ca un copil a murit.

Caracteristici principale:

36 ani

Culoare - roșu sânge;

Planet - Menethius.

Se joacă Borderlands arme sunt fiecare personaj

1. Mordecai: pusca cu luneta, revolvere.

2. Roland: puști automate, puști.

3. Lilith: puști mitraliere, arme de bază.

4. Caramida: lansatoare de grenade.

Joaca Borderlands veți fi pe planete diferite. Fiecare personaj are propria sa misiune.

Joc Borderlands PC poți să te joci în diferite moduri: single player sau multiplayer.

O mulțime de impresii fascinante da joc Borderlends.

 

Borderlands