Marcaje

Vrej

Nume alternative: Botva

Plant on-line - este un joc gratuit bazat pe browser, cu un sentiment frumos al umorului, interfață prietenoasă simplu și ușor de utilizat. În povestea acestui joc este în valoare de oi și porci confruntare, care nu se poate face în sus ... Joaca Plant

Plant joc on-line nu necesită instalare client și este accesibil din orice browser. Tot ce ai nevoie pentru a intra în joc, e Inregistrare Botva: pe pagina de start a alege un server de jocuri (ADYN, Dydva, Tytra sau TURBO), de tip e-mail și parola. Următorul click pe "Login" și acest joc Înregistrare Plant terminat. Acum, în cazul în care înregistrarea este finalizată Plant, trecerea la o nouă pagină, următorul pas este de a alege un personaj din joc: alege modul preferat și o podea fracțiune și să vină cu numele dvs. de caractere.

Plant joc on-line are două facțiuni, se Barantus (ovine) și Piggy (porcine). Un număr de caractere propuse, doisprezece în fiecare fracțiune au fost șase bărbați și șase femei. Face alegerea dvs. în aparență poate fi la fel de liber, și în joc valută (verde). După ce toate setările, puteți începe să joace Plant.

Inițial Plant oferă joc on-line îndeplini prima sarcină. Pentru o misiune va fi acordată o compensație sub formă de monede de aur. Moneda relativ de joc în joc: există trei moneda de joc (aka resursele) - aur, cristale și varza (verzi). Care este moneda?

Aur - acesta este principalul joc moneda de joc. Pentru aceasta moneda se poate dezvolta și caracteristici de pompare de personajul tău, cumpara echipamente și muniții. Pentru aur, trebuie să lucreze la fermă, merge pentru a viziona, și chiar de aur pot fi selectate de la alți jucători,

Cristale - moneda este minat într-o mină sau într-un mini-joc special. Cu această monedă, puteți cumpăra elemente speciale de echipamente care fac contribuție semnificativă la victoria în luptă;

Verzilor - moneda este, practic, un cristale analogice complete, pe care le puteți cumpăra, de economisire-te de la a fi nevoie să lucreze în mină. Dar jucătorii care sunt în bresle pot câștiga verde, vinde lucruri speciale de pe piață a altor jucători, sau de a câștiga-o în poker pe oasele în tavernă.

Menu, selectând "caracter", puteți schimba avatarul, statistici de vizualizare, precum se familiarizeze cu abilitățile personajului. Aceste abilitati

Level - prezinta progresele înregistrate de creșterea caracterului;

Forța - determină pagubele de inamic;

Protection - detectează prejudiciu care poate fi blocat;

Agilitatea - determina probabilitatea de a scăpa de atac inamic;

Greutate - pentru a determina starea de sanatate si viteza de recuperare sale;

Expertiza - determină dacă aplicate două hit-uri într-un rând,

Glory - evaluarea calităților morale ale caracterului.

Juca jocul online Botva pot permite preobretya placut animale ("animale de companie"), care va ajuta in lupta. Dar ea nu trage un mic stoc de economii.

Jocul are multe tipuri de armuri, arme, poțiuni, și pandantive. Precum și clădirile care se află în satul (Bench, Sbytnitsa, Blacksmith, Taverna, Farm, Real Estate, Sanctuarul și de asemenea). În plus, există încă mai au școală, Cetatea, Harbor, Mine (în cazul în care locul de muncă), Vodalka (aici puteți găsi aventură, provocare).

Juca jocul on-line poate fi compus ghiduri de plante, care sunt împărțite în clase și profesii. Puteți alege o singură profesie și clasă. Iată-le:

Moneybags - breslei de comercianți, poartă - aur;

Workaholic - mineri Guild gol - cristale;

Harnic - Guild fermieri scop - plăcere agricol;

Zhelezyachnik - breasla.

Fiecare breasla în Botva on-line, oferă avantaje speciale și scoate în evidență stilul tău de joc.

Și a juca jocul online de plante poate fi facut echipa cu oameni ca-minded în clanul, prin care se poate construi o clădire împreună, pentru a facilita jocul.

Între două clanuri de joc on-line Botva, uneori există războaie, în cazul unui dezacord grav.

Joc Online Plant suficient de vastă și de plante, după înregistrarea de logare in joc, poți învăța o mulțime de interesant. Joaca Plant va fi distractiv!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more