Marcaje

Fight Club

Nume alternative: Luptă

Fight Club Online - browser-based joc multiplayer on-line, gratuit, este un adevărat fenomen în industria jocurilor de noroc din CSI. Odată ce dezvoltatorii au lansat acest joc, a devenit imediat un standard de comparație de alte produse similare de joc pentru o lungă perioadă de timp. Și, probabil, mulți oameni știu deja că un standard similar în lume de jocuri de noroc on-line joc Fight Club și rămâne la această zi. Totul este dat fiind faptul că numărul de jocuri care sunt o copie exactă a acestui joc este în creștere în fiecare zi, dar ceea ce nu s-ar fi făcut eforturi herculeană de dezvoltatori, creatiile lor nu sunt încă în măsură să concureze cu Fight Club. Juca jocul on-line Fight Club poate fiecare gamer care are acces la Internet, nu de vârstă sau restricții teritoriale. Acest lucru face jocul foarte popular nu numai în CSI, dar și în întreaga lume.

Alăturați-vă în joc Fight Club nu ia mult timp, tot ce trebuie sa faci - pentru a introduce numele de cont și adresa de e-mail și parola de acces securizat la contul dumneavoastră. Ulterior, în adresa dvs. de e-mail va primi o scrisoare de confirmare a faptului că înregistrarea completat Fight Club.

Joc Fight Club Online se va deschide înainte de o lume plină de luptă și concurență, în care intoxica victorie și înfrângere temperament. Povestea joc nu are practic nici o, și tot ce se întâmplă în joc - o luptă aprigă între personaje fantastice: soldați curajoși și știind multe despre magicieni magie.

Clase de sistem în joc conține nimic de prisos. Puteți alege una dintre cele trei specialități din personajul tău - magicianul înțelept, un războinic puternic sau comerciant predpriimchivovogo. Fight Club joc online în care vă puteți dezvolta caracterul tău cu toate acestea ei aleg să-l facă.

De fapt, dezvoltarea caracterului tău nu este cu mult diferit de sângerare în multe dintre aceste jocuri online. Aveți ochelari îmbunătăți abilitățile personajului, care vor fi disponibile pentru distribuire îmbunătățind în același timp protejat de joc. Din principal, sunt disponibile patru tipuri de caracteristici care influențează cum să se comporte într-o luptă eroul tău: rezistenta, agilitate, rezistență și intuiție. În plus față de acești parametri suschestvuyutesche caracteristici speciale numite elită.

Agilitatea - este ceea ce te face sa te eschiva lovituri corpului adversarului și în mai multe moduri - cheia supravietuirii în luptă.

Putere, de asemenea, afectează în mod direct puterea ta și determină modul în care atacurile fizice puternice va provoca eroul tău. Ea afectează, de asemenea, tipul de arme și armuri vor putea să poarte protejatul tău.

Intuitia - abilitatea de a anticipa în avans acțiunile de adversarul său, și e în joc Fight Club este un avantaj remarcabil. Ei bine, rezistenta - o măsură de kollichestva viața voastră și o indicație de cât de mare un rucsac poate fi a ta cu echipamentul.

După ce ajunge la nivelul patru, va fi capabil de a studia de informații, a șaptea - va fi capabil de a pompa înțelepciune în a zecea - spiritualitatea. Nivelul de al treisprezecelea va avea caracteristici, cum ar fi voința, la al XVI-lea - libertatea, și al XIX-lea perosnazhu ta se deschide acest parametru, ca divinitate. La prima vedere ar putea părea că juca jocul online Fight Club este ușor și interesant, dar toate aceste iluzii instantaneu spulberate de îndată ce începi să joci.

Sistem de luptă original utilizat în dezvoltatorii de joc Fight Club folosit destul de o mulțime de jucării on-line și ea a susținut în mod repetat că pot fi pe bună dreptate, considerat unul dintre cele mai bune create vreodată în igroproma interne și externe.

Joc Battle este un pas cu pas, de îndată ce vi se oferă dreptul de a face o mutare, veți avea nevoie pentru a selecta o parte a corpului pentru atac și zona de pe corp, care va proteja. Există patru domenii de bază: Timp, corp, picioare și cap. Puteți pune, de asemenea, un bloc de pe orice pereche de zonele pe care doriți să le protejați.

Lupte, de asemenea, diferă în tipul de utilizare a forței. Ele pot fi pur fizic, magic sau de grup. Pentru incepatori, cu condiția ca un tip special de lupte, permițându-le cât mai repede posibil pentru a înțelege toată înțelepciunea de joc.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more