Marcaje

Brick-Force

Nume alternative: Brick-Force

Brick-ForceOnline este un uimitor shooter multiplayer cu grafică 3D realistă de la Infernum. Abilitatea de a crea mii de cărți, a face lumi după cum vedeți în visele dvs., luptați sau cooperați cu alți jucători, rezolvați problemele cele mai dificile la prima vedere, alegeți cel mai potrivit dintre multe moduri și pur și simplu bucurați-vă de multifuncționalitatea proiectului. jocul. Colectând cărți, veți primi recompense vrednice, iar acest lucru, veți fi de acord că este de două ori mai plăcut decât să vă bucurați de procesul de construcție. La urma urmei, deci veți avea un stimulent să lucrați! Succesul poate fi oricine va face cel puțin puțin efort. Doar încercați dezamăgirea cu siguranță!

Instalați clientul pe PC Puteți imediat, imediat ce înregistrarea Brick-Force este finalizată. Procesul de creare a unui cont nu durează prea mult timp. Introduceți adresa de e-mail (repetare), parola (repetare) și porecla. Acord de utilizator și abonament la știrile implicite. Un alt aspect important este conformitatea calculatorului cu cerințele de sistem pentru joc. Pentru a face jocul Brick-Force fără probleme, comparați configurația computerului cu următoarea listă: Sistem de operare Windows XP / Windows Vista / Windows 7; Procesor Pentium IV 1,8 GHz; Placă video de 128 MB; spațiu liber pe hard disk de 2 GB și 1 GB de memorie RAM. Trebuie să recunoaștem că cerințele sistemului sunt destul de benigne.

Acum sunteți un utilizator legitim al Brick-Force online și ar fi bine să explorați toate caracteristicile sale. Să începem cu faptul că, în primul rând, sunteți aici pentru a crea hărți. Acest lucru se poate face singur sau prin eforturi comune de comandă. Lucrand cu prietenii, le poti inspira cu entuziasmul tau! Arătați-vă creativitatea, inventați cele mai tari modele, pentru că aceasta este sansa de a vă arăta în toată gloria! Puteți juca Brick-Force utilizând mai multe moduri. Listează-le alternativ:

- TeamDeathmatch: jucătorii sunt împărțiți în două echipe (până la 8 persoane fiecare) și se străduiesc să atingă obiectivul înainte de expirarea timpului.

- Deathmatch: un joc pentru tine. Trebuie să ucizi mai mulți adversari.

- Defuzie: o bătălie între două echipe, în timpul căreia trebuie să neutralizați bombele inamice și să vă așezați pe teritoriul său.

- Capturarea steagului (CTF): scopul principal al capturării steagului, care ar trebui atribuită bazei inamicului. Există anumite puncte de captură și le puteți vizualiza pe radar.

- Adunarea și distrugerea: în primul rând, dvs. determinați singuri dimensiunea hărții, după care vă angajați în astfel de activități interesante cum ar fi asamblarea și distrugerea. În a doua etapă este disponibilă extinderea bazelor deja construite.

- Apărare: apărare clasică și atacuri. Din dușman, trebuie să vă apărați valorile, în timp ce încercați să-i provocați mai multe daune.

În modurile listate, cei dragi vor fi cu siguranță găsiți. Ce altceva poate să vă mulțumească realitatea virtuală? Jocul Brick-Force vă permite să deschideți mii de cărți, să utilizați blocuri de construcție și un sortiment mare de cărămizi în anumite moduri și oferă utilizatorilor posibilitatea de a plasa elementele interactive cheie la discreția lor (turle, tampoane de lansare, bombe). Și puteți vizita magazinul din joc pentru a face achiziții plăcute. De exemplu, dacă aveți nevoie de o armă, este suficient să aveți fonduri pentru a achiziționa și a vizita o unitate de vânzare. Și dacă este nevoie să schimbați hainele, sunteți din nou pe același drum. Sau poate ați decis să faceți o surpriză pentru cineva și doriți să cumpărați un lucru util. Cadouri în intervalul în care veți găsi totul în același magazin. Inventarul achiziționat va aduce beneficii considerabile în timpul jocului.

Să rezumăm, indiferent de modul în care începeți să jucați, adică un solo sau un clan, veți fi la fel de interesat. În această lume de joc există întotdeauna ceva de făcut. Un joc bogat, plin de diversitate și bine gândit a fost deja interesat de mulți jucători. Doar încercați și vă veți alătura cu siguranță rândurile lor! Impresii plăcute!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more