Marcaje

BS - Blood and Soul (Blood and Soul)

Nume alternative: Sânge și suflet, sufletul și sângele, sufletul și Marea curvia

BS online joc (Blood and Soul) - MMORPG teme apocaliptice. Raiul și iadul vin împreună în mare opoziție, aceiași oameni sunt prinși între cele două incendii. BS joc on-line - este lupte spectaculoase Guild Wars și turnee, și în timp de pace - ocuparea forței de muncă de afaceri preferat, dezvoltarea economică și ... dragoste. Dar, înainte de a vă spun despre partea liric de BS on-line, să precizeze aspectele tehnice. Astfel, cerințele de sistem minime pentru computer: sistem de operare - Microsoft Windows XP 32/64bit SP3, Microsoft Windows Vista 32 bit, Microsoft Windows 7 32/64 biți, Procesor - Pentium 4 2. 0 GHz sau echivalent, RAM de 512Mb, placă grafică ce suportă DirectX 9c (memorie de 256Mb).

Alăturați-vă în joc BS este posibil în mai multe moduri: va puteti loga ca un utilizator al unei rețele sociale "Vkontakte", sau puteți crea un cont pe platforma de joc GameNet. Pentru acestea din urmă, va trebui să faceți clic pe site-ul de joc "juca gratuit" și completați formularul - introduceți adresa contului de e-mail și parola, și să accepte acordul utilizatorului. Astfel, BS în înregistrare on-line este finalizată.

Ei bine, verifica BS în spatele? Apoi, bun venit în fascinanta lume a jocurilor «sânge și suflet». Înainte de a începe să joci BS, va trebui să selectați serverul. BS joc online care ruleaza pe mai multe servere - Theos și Elysium, și servere noi Tario absolute.

Următoarea angajat în crearea unui personaj. Vi se cere să patru clase de eroi:

• Warriors - mesageri ai lui Dumnezeu of War Volant, sunt sub protecția animalelor sacre;

• Săgeți - creaturi elegante și apt de fotografiere care patronate zeita Dibon;

• Magicienii - zeul de studenți justiție Agenona sunt obișnuiți cu secretele universului fluxurile de utilizare magie;

• Bards - Muse inspirat muzicieni Arisfeey ca muzica lor poate revigora, vindeca sau distruge.

Fiecare clasă armele lor, caracteristicile, aptitudinile, și trei ramuri de dezvoltare: Warrior Master-Paladin, Shooter Duhul-Ranger, Mage Thunderer Priest, Bard Apostol Guardian. În plus față de aceste personaje, din care puteți alege pe tine însuți cel mai frumos, vă va fi pus în responsabil de un asistent - Elf (de asemenea, poate fi, de asemenea, selectate). Acesta va evolua cu personajul tău în acel element, pe care alegeți să-l. Pe masura ce cresc, elf va aduce puncte de experiență. Principalul lucru este să nu uităm că "suntem responsabili pentru cei care au domesticit" - uit la el, hrana pentru animale, avea grijă și vă va beneficia, de asemenea, de la ea.

Pe lângă realizările din clasa sa pentru a juca BS joc on-line este în valoare, în scopul de a mai târziu de 20 de nivele pe care le-ar putea adera la "societatea divin" tobish deveni un zeu. Dar demnitatea divină va câștiga - efectua o serie de sarcini (numele lor aici introductivă), care vă permit să câștigi puncte și credință stele. În cantități suficiente, și ele pot fi schimbate pentru beneficiile de a fi un zeu.

Joaca de joc BS online, atât de interesant încât fiecare nivel nou (bine, undeva despre o duzină de ele) este eroul tău aduce noi oportunități. După data de 20, ai devenit un zeu, iar după a 50 puteți obține a doua jumătate, dar nu doar atât, și oficial - să se căsătorească aici este o bună tradiție. A crea familie trece quest-uri speciale "de familie", pentru a primi recompense, și mai mult - să comunice în chat-ul lor separat.

Dar cum ar fi orice distractiv de a juca BS spre dezvoltarea caracterului, nu uita despre misiunea principală - de a vă proteja, familia ta, breslelor, etc etc Lupta pentru lumea le-ați creat, pentru cei care s-au apropiat si drag pentru tine în lume "Blood and Soul».

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more