Marcaje

Bumz, Bumz, Bums

Nume alternative: Bumz

Dacă te consideri un fan al legendare viermi de joc, dar acest joc a Te-ai saturat - prin urmare, noul browser-based joc de desene animate Bumz este ceea ce aveți nevoie. Simțiți-vă ca un mic personaj de benzi desenate și de a distruge inamicii săi. Creatorii jocului au pastrat format joc amuzant - o mulțime de sunete amuzante și expresiile pe care le va crea o stare de spirit buna pentru intreaga zi.

Alăturați-vă în joc Bumz are unele particularități. Dacă doriți să utilizați caracteristicile suplimentare, atunci cu siguranta ai nevoie pentru a avea o cutie poștală de pe site-ul e-mail. ru, dar, de asemenea, alte cutia poștală validă este bine. Selectați un profil:

• intră în câmpul corespunzător adresa dvs. de e-mail valida,

• a crea o parolă,

• se gândească la un nume pentru el însuși pe forum

• introduceți codul de securitate din imaginea de văzut.

După cum puteți vedea Bumz înregistrare simplu și durează doar câteva minute. Și atunci când înregistrarea Bumz online este finalizată, trebuie să te duci la meniul principal și du-te la câmpul de luptă în datele sale: introduceti adresa de e-mail și parola, și este acum înainte în lupta!

În scopul de a juca on-line Bumz, calculatorul dumneavoastră trebuie să îndeplinească cerințele de sistem:

• Sistem de operare Windows 2000/XP/2003/Vista/2008;

• 512 MB de memorie;

• 64 MB card de grafică;

• acces la internet

• setat Adobe Flash Player.

Noțiuni de bază pentru a juca în Bumz! Acum vă crea propriul personaj, alege sexul personajului - o fată fermecătoare, care va încânta adversarul său de frumusețe sau un tip dur care se ocupă cu curaj cu dușmanii. Joc online Bumz foarte usor de utilizat: cele patru taste săgeată de pe tastatură va controla direcția de mișcare și de control bara de spațiu aplicat atac vigoare. La nivelul 12, vă puteți crea propria dvs. de breasla sau se alăture o breasla existent, acceptând invitația de prieteni.

Bumz joc on-line are efecte speciale excelente și destul de realiste. Sistem de arme va satisface chiar si cele mai exigente de jucători - de la epoca de piatră la armele de pistoale cu laser sofisticate. Dar acest lucru nu este limita. Fiecare armă poate fi, de asemenea, îmbunătățită prin a merge la Arsenal. În plus, aveți posibilitatea să vândă și să facă schimb arma ta. Pentru jucătorii rafinate si exigente, jocul a furnizat sistem online Bumz pentru a îmbunătăți arme și echipamente. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a alege una din cele trei pietre:

• crescut de atac

• protecție creștere

• performanță îmbunătățită

Și puneți-l în brațe, haine sau articole pentru acoperirea capului.

În plus față de sarcinile zilnice normale, puteți echipa cu odnodumtsami și du-te drumeții pentru o lupta cu numeroase și oribile monștri. Premiul va fi respectiv - avere de neimaginat. Dar tine minte: cu cât nivelul tău, cu atât mai puternică va fi inamicul, dar, în același timp, cu atât mai valoros va fi premii.

Dacă ați țâșnit sentimente romantice, aveți, de asemenea, se poate utiliza de nunta. Tot ce ai nevoie - este de a cumpăra un inel de logodna și de a oferi mână și inima a caracterului de sex opus lui. Cine ar fi crezut că jocul on-line Bumz poate fi foarte romantic. După ceremonia de căsătorie, care va avea loc în Templu, cuplul poate novosochetavshayasya magnific celebra unirea a două inimi de desene animate. În cazul în care după un timp va veti da seama că a fost o greșeală, și partenerul tău nu este persoana cu care doriți să se asocieze viața ta, aveți posibilitatea să fișier pentru divorț și din nou să caute o companie sau partener de viață.

În Bumz juca ușor și interesant. Experimentați frumusețea de acest joc și bucurați-vă, pentru că veți descoperi o mulțime de oportunități interesante în joc.

Joc online Bumz interesant și plin de culoare. Joaca Bumz toată lumea poate!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more