Marcaje

Afaceri Tycoon Online

Nume alternative: BT Online

Afaceri Tycoon Online - o strategie gratuit browser-based on-line economic care a cucerit milioane de jucatori din intreaga lume. Astfel, ca jocul este disponibil în fereastra de browser, nu este nevoie de clientul jocului.

Inregistrare afaceri Tycoon Online, vă va permite să învețe și să se simtă om de afaceri de succes, fashion icon și chiar politician influent. Puteți alege o ramură, angaja personal pentru a lupta cu concurenții lor, și mai mult ...

În scopul de a trece de afaceri Tycoon înregistrarea on-line, va trebui să introduceți adresa de e-mail, parola, și numele (sau pseudonimul). După acordul de a accepta regulile de joc și să alegeți un server de jocuri. Pe această înregistrare va expira.

Acum puteți începe a face compania dumneavoastra. În primul rând aveți nevoie pentru a alege un nume de personaj, gen, și activitate în care va lucra.

În afaceri Tycoon Online joc are patru domenii de activitate:

  • Divertisment
  • De vânzare cu amănuntul
  • Catering
  • Servicii

Să acorde atenție doar la descrierea industriile, deoarece fiecare dintre ele are propriile caracteristici. Apoi, va trebui să alegeți un asistent (secretar), din zece prezentat și a determina ce sex este.

Acum putem trece direct la foarte joc de afaceri Tycoon Online, precum și la punerea în aplicare a primului loc de muncă svogo. Din când în când secretara dvs. vă va oferi mai multe sfaturi cu privire la joc (în interesul dvs. pentru a asculta acest sfat înțelept, ceea ce ar fi afacerea ta să se dezvolte în direcția cea bună, și veți obține experiențele cele mai plăcute ale acestui joc).

Redare joc Tycoon de afaceri on-line, de la o companie privată va trebui să dezvolte afacerea dumneavoastră la corporații internaționale, angajarea și instruirea angajaților. Unul dintre cele mai importante aspecte ale joc on-line de afaceri Tycoon, este responsabilizarea angajaților care îndeplinesc anumite criterii de mesaje (20). Dacă distribuite în mod corespunzător de birou, angajatii dumneavoastra vor ajuta la creșterea rapidă a eficienței companiei.

În funcție de ales scuturat, va construi și dezvolta magazine și fabrici producătoare de explorarea și producția de petrol pentru a instala turnuri, construi rafinării. Pentru a afla cum să corect de afaceri, construi magazine și zgârie-nori, materiale de cumpărare și de a interacționa cu jucătorii, vi se va cere 35 de quest-uri principale, care vor plăti pentru puncte de experiență și bani. Joaca de afaceri Tycoon Online, veți avea unele obiective și quest-uri de zi cu zi. Când construirea instituțiile lor au nevoie pentru a lua în considerare concurenții potențiali, dacă acestea sunt aproape de o mulțime de, tu a alerga riscul de a pierde progresul lor economic.

Ce fel de afaceri, fără a mass-media, nu? Deci, în acest joc există. Cu ajutorul mass-media va efectua atacuri informatice asupra concurenților dvs., dar totul va depinde de performanțele și nivelul de influență dumneavoastră. Este posibil că va solicita mass-media refuză sau suprapreț.

BT joc online va va ajuta sa dezvolte abilitățile antreprenoriale și de a înțelege dacă poți fi antreprenor rece

Joaca de joc BT Online, va fi capabil de a crea și de a gestiona breasla, de a participa la dezbatere, și procesele de schimb. Veți avea posibilitatea de a deveni un membru al "Golden VIP», în cazul în care vor primi anumite bonusuri. Puteți lua, de asemenea, postul de adjunct al consiliului orașului și au dreptul de a închide instituțiile de concurență, de asemenea, se angajeze în mai și raiduri. Si mult mai multe ...

Rezumată în finalizarea revizuirii, putem spune că de afaceri Tycoon Online pot juca toți cei care sunt interesați de modul de a construi o afacere. Există oportunități mari pentru jucători. Și în scopul de a înțelege că tot acest proces, trebuie să vă înregistrați după jocul de afaceri Tycoon Online, trece acest drum pe cont propriu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more