Marcaje

Cabal Online

Nume alternative: Cabal Online

Cabal online - este un joc distractiv multiplayer de la coreean dezvoltator ESTsoft, care este interesat în mod unic în jucători de excentricitate său. Principalul "atu" al jocului este un stil unic de a juca cu procesul ei de interesant.

Înainte de a juca jocul Cabal Online, trebuie să verificați dacă cerințele necesare de sistem de calculator pentru acest joc. Dezvoltatorii trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime:

- Sistem de operare: Windows 2000/XP;

- Procesor: Pentium 3800 MHz

- Video: GeForce 2 Seria 512 MB sau altele asemenea;

- Compatibil cu Direct X 9. 0 sunet;

- 2 GB de spațiu liber pe hard disk.

Următorul proces este obligatoriu să se înregistreze în joc Cabal Online. Pentru a face acest lucru, pe site-ul oficial al jocului pentru a alege o secțiune Inregistrare Cabal Online, în cazul în care pentru a completa datele-cheie cu privire la utilizator. Introduceți următoarele este nevoie de:

- E-mail,

- Nume de utilizator în joc,

- Parolă;

- Etaj;

- Citiți și acceptați de utilizare.

Iar ultimul lucru de făcut înainte de a juca jocul online Cabal - este de a descărca și instala clientul jocului. Îl puteți descărca gratuit direct de pe site-ul oficial. După descărcarea, trebuie să executați Cabal_Setup. exe, pentru a instala jocul. Apoi, folosind numele de utilizator și parola au nevoie pentru a intra în joc. La această înregistrare Cabal Online se închide și sunteți gata pentru un proces de joc captivant.

Joc Cabal Online începe cu caracter de selecție. Jucatorul va alege tipul de coafura, fata si culoarea parului pentru caracterul tău. Joaca Cabal Online poate fi într-una din șase clase:

- Assain;

- Witcher;

- Magician;

- Warrior,

- Săgeți;

- Defender.

Fiecare clasă are avantajele și dezavantajele sale, așa că inițial nevoie de ceva timp pentru a învăța abilitățile de caractere de bază.

Joc Cabal Online, care are un sistem unic de competențe. Fiecare personaj are patru tipuri de competențe:

- Magic;

- Special;

- Fizică;

Pasivă.

Fiecare abilitate pot fi dezvoltate. Pentru utilizarea de abilitățile sunt adăugate de puncte de distribuție, care apoi trebuie să investească în dezvoltarea de orice abilitate. Noi competențe trebuie să fie găsite în cărțile pe care le puteți cumpăra. Inițial, jocul Cabal Online are doar trei cartele, dar ca personajul ei va deveni mai mult și mai mult.

Ajutor în Cabal joc domesticit animale de companie on-line, care va însoți în mod constant caracter. Selectarea unui animal de companie este destul de mare, astfel încât oricine poate găsi un partener potrivit.

Joc notabil pentru sistemul său de luptă, care a lucrat foarte bine. Includ posibilitatea de a utiliza atacuri combinate. Acestea vor deveni disponibile după nivelul de treizeci de dezvoltare a caracterului. Pentru a utiliza aceste atacuri, trebuie să aveți spiritul de puncte care sunt câștigate în luptă, instruire, dans, etc etc Caracterul are spiritul de 5000 de puncte, și combo este folosit de peste 450 de abilitate. Există trei clasele combo-uri: rău, bine, excelent. Pentru a obține forța maximă de impact, ai nevoie de timp să apăsați partea din față a pornit linia de caractere. Timp de 11 combo-uri de succes consecutiv, acest lucru va fi cunoscut de toți jucătorii Cabal. Cu toate acestea, cu fiecare perioadă de Combo redus ulterioară de timp în care ar trebui să intre în linie.

Orice personaj din joc poate fi numit un duel, care durează 3 minute. Câștigătorul duelului devine reputație. Odată ce un personaj ajunge la nivelul 52, aveți nevoie pentru a alege o facțiune în care se află lângă. Diferențe semnificative între grupurile nu este. Când un jucător ajunge la nivelul 95, este posibil să participe la lupte naționale care au loc la fiecare 5 ore și durează o oră. Pentru participarea la luptă, toți jucătorii vor primi puncte de onoare, pe care le puteți cumpăra echipament.

Jocul are, de asemenea, Chaos Arena, acolo unde este necesar de a organiza o anumită perioadă de timp. În același timp, aceasta poate participa la numai 7 oameni.

Toate echipamentele în joc poate fi îmbunătățită, iar arma poate fi ascuțit. Fiecare lucru este un indicator care spune despre nivelul de îmbunătățire a lucrurilor.

Astfel, jocul Cabal este una dintre cele mai bune jocuri multiplayer, care are unele caracteristici interesante, care includ: stil unic, muzica atmosferică și gameplay distractiv.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more