Marcaje

Call of War: 2 World War

Nume alternative: Call of War: WW2, Call of War

Call of War: Al Doilea Război Mondial - cu sânge și transpirație, totul pentru victorie!

Game Call of War: Al Doilea Război Mondial bazat pe strategia a doua război mondial bazată pe ture în timp real, cu elemente de economie și tactici. Trebuie să preiei comanda unei națiuni separate. Te afli pe o hartă mondială globală, unde nu este clar cine este aliatul tău și cine este inamicul tău. Gândiți-vă la fiecare pas și planificați-vă înainte este cheia succesului. Jocul va atrage toți fanii strategiilor bazate pe rând. Nu există nicio acțiune instantanee, doar mișcări gândite în avans, care pot dura câteva zile. Dar acest lucru nu face ca jocul să fie mai puțin atractiv, dimpotrivă, va atrage cei care le place să se gândească și să-și facă planuri.

Call of War: World War 2 Start joc

Când intri pentru prima dată în joc după înregistrare, trebuie să alegi țara pentru care vei juca. Acestea sunt în principal țări europene. După, sunteți numit general și comandant al trupelor țării selectate. Asistentul tău se pregătește și se oferă să te ajute cu primii pași în birou. Primești un mesaj că lumea este într-un război și trebuie să protejezi locuitorii țării tale. La rândul său, acesta este împărțit în provincii, cărora li se atribuie trupe.

Atâta timp cât ești actualizat, una dintre provinciile tale este capturată de inamic. Aceasta va fi prima ta luptă, dă ordine trupelor și recapătă țara ta. Faceți clic pe o armată pentru a o selecta, selectați o echipă de atac și faceți clic pe provincia selectată. Armata ta a lovit drumul și a câștigat. Ați efectuat cu succes primul atac și ați arătat că sunteți un bun comandant. Adună prima recompensă.

După luptă, provincia cucerită are o moralitate scăzută. Creșterea moralului va crește producția de resurse și va reduce posibilitatea unor revolte. Folosiți aurul primit pentru victorie pentru a spori moralul regiunii. În continuare, trebuie să înveți noi tehnologii pentru a-ți îmbunătăți armatele, să începi cu infanteria și vehiculele blindate. Pentru a face acest lucru, deschideți meniul de cercetare și selectați tehnologia dorită. Nu uitați, în meniul de cercetare puteți studia diverse tehnologii și puteți descoperi noi tipuri de trupe.

Următorul construim cazărmi pentru recrutarea de trupe noi. Selectăm regiunea în care vom construi, facem clic pe secțiunea clădirilor și construim. După aceea, selectăm din nou regiunea cu cazarma, mergem la secția de producție și angajăm infanterie. Următoarea etapă a jocului s-a încheiat, obțineți o recompensă binemeritată sub formă de aur. Acesta este începutul jocului Call of War: World War 2, acum decideți ce să studiați și pe cine să angajați, pe cine să atacați și cu cine să încheiați alianțe.

Principalele tale obiective pentru joc: 10.0003

 • subjugare - surprinde întreaga hartă pe uscat, apă și aer;
 • study - fi primul care a descoperit arme secrete;
 • diplomație - faceți prieteni și creați coaliții puternice; Mai multe cărți de joc
 • - alăturați-vă noilor runde de joc pentru a juca pentru diferite națiuni cu diferite scenarii.

Acordați atenție consilierului din joc, el vă va ajuta și vă va spune toate detaliile, există și sfaturi video.

de resurse de joc: 10.0003

 • eda
 • tovary
 • putere umană
 • metall
 • ulei
 • materiale rare
 • bani
 • zoloto

Toate resursele sunt extinse în teritoriile tale, cu excepția aurului. Acesta poate fi cumpărat doar pe bani reali. Resursele sunt actualizate în fiecare zi de joc. Durează 12 ore reale. Numărul resurselor extrase este afectat de clădirile din regiuni, precum și numărul de unități. Tipul de unități nu este important, fiecare dintre ele consumă o anumită resursă, așa că aveți grijă atunci când construiți o mulțime de nave de război, deoarece consumă petrol și hrană, infanterie - hrană și forță umană.

De ce am nevoie de aur în joc:

 • îmbunătățirea moralului locuitorilor fiecărei regiuni - moralitatea crește extracția resurselor și reduce șansa de rebeliune;
 • Accelerarea acțiunilor de joc
 • poate fi accelerarea cercetării, angajarea trupelor, construcția clădirilor (rețineți că grăbiți cu 6 ore o dată, adică dacă construcția dvs. durează 18 ore, va trebui să vă grăbiți de trei ori); Cumpărarea de resurse
 • - se întâmplă adesea ca unul sau alt tip de resurse să nu fie suficient pentru a construi sau angaja soldați, cumpărarea de resurse pentru aur va veni în salvare.

Call of War joacă online în versiunea browser-ului a jocului sau descarcă Call of War pe PC, care îți permite să creezi jocuri individuale pentru prietenii tăi. În același timp, puteți controla mai multe națiuni din lumi diferite. Astfel, puteți învăța rapid toate subtilitățile jocului.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more