Marcaje

Call of Gods

Nume alternative: Call of Gods

Joc Call of Gods - este un joc on-line, care este o strategie multiplayer.

Se joacă Call of Gods on-line veți obține ceva de partea lui Dumnezeu, și a aduna armata sa. Împreună cu armata te duci pe o aventură!

Call of Gods înregistrare este după cum urmează:

1. Cauta site-ul joc Call of Gods on-line.

2. Faceți clic pe pagina de start în formularul de logare pe site-ul link-ul « Nou venita ? Click aici pentru a cânta până ».

3. Veți vedea formularul de inscriere.

4. Scrie-ti numele. Trebuie să fie compus din trei la douăzeci și cinci caractere.

5. Vino cu o parolă specială pentru autentificare. Ar trebui să fie șase la douăzeci și patru caractere.

6. Confirmă introducerea parola la celula următoare.

7. Scrie adresa ta de e-mail în linia ulterioară.

8. Click pe butonul " Înregistrare ». La înregistrarea pe site-ul sunteți de acord cu politica și toate regulile.

Joc Call of Gods presupune că computerul are următorii parametri: iOS 4. 0 sau mai mare.

De asemenea, acest joc sovestima cu iPhone, iPod touch.

Juca Call of Gods Puteți alege una dintre cele trei clase:

1. Elfi. Ele sunt de 5% bonus de unități agilitate. Elfii se bucură de cea mai lungă istorie, comoara întotdeauna calitățile lor înnăscute - nobiliare și de grație. Chiar și atunci când supraviețuirea lor rasială amenințat invazie de demoni, ei au format o alianță cu oamenii. La scurt timp după ce au câștigat războiul, s-au întors la fostele lor locații.

2. Oameni. În această clasă există un bonus de 5% pentru a ataca unități. În ciuda numărului infinit de studii, oamenii au determinare și curaj. Cu credința în justiție final, ele au devenit o parte integrantă din fiecare luptă intensă. Ei nu le pasă de moarte, demonstrând astfel puterea uimitoare. Cu toate acestea, invazia neașteptat de demoni distrus prosperitatea și strălucirea civilizației umane, și aruncat în abisul suferintei umane. Din fericire, nu oameni dure dat eforturile pentru reluarea de glorie rasiale și splendoare.

3

. Cadavre. Ei au un bonus de 5% la unități de viață. Nemilos și dure, ele au devenit mai flexibile și mai puternic, mai ales cu o experiență militară mare. Apariția mai multor eroi puternice pare să sugereze întinerire lor rasiale. De fapt, ambiția excesivă, desigur, duce la un nou război în numele de răzbunare. În cele din urmă, morții vor afecta viața.

Fiecare rasa nu are propriul zona de plecare unic la 30 de lats. Regina Deorum ajunge la orice rasă pot vizita orice domeniu.

În Call of Gods, poți să te joci imediat după înregistrare. Vă sunt trimise să lupte de partea lui Dumnezeu, care este o alegeți!

Call of Gods Online - este un joc care ar putea fi de interes doar pentru numele lor. Dar încă multe lucruri interesante plină joc Call of Gods.

Lăsați-vă în această lume incredibil de aventura, strategia și bătălii sângeroase.

Nu pierde această ocazie, cum a face cunoștință cu jocul Call of Gods on-line și de a lua o mulțime de distracție!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more