Marcaje

Canaan on-line Introducerea

Nume alternative: Canaan Online

Canaan Online - un flash gratuit jocul browser luminos (MMORPG), care a fost creat în stilul de "manga". Aventură de neuitat într-o lume fantastică a jocului, va rămâne în ea destul de fascinant, și prezența personajelor haine la modă și de frumos, vă rugăm să mulți jucători. Joc online on-line Introducerea Sanaan nu necesită instalare client si este disponibil in aproape orice browser.

Aici sunt cerințele de sistem necesare:

CPU: P4 2. 4 GHz sau Pentium D;

RAM: 512 MB sau 1 GB;

Spațiu pe hard disk: 200 Mb sau 400Mb sau mai mult;

Video Card: Geforce 4 (64 MB ×) sau seria FX Geforce sau similar;

Sistem de operare: Windows XP / Vista Windows XP / Vista

Pentru a intra în joc, aveți nevoie de înregistrare Sanaan Online: pe pagina principală, vă rugăm să faceți clic pe butonul "Înregistrare" de pe pagina care se deschide în formularul de înregistrare, introduceti adresa de e-mail, nume, parola și codul din imaginea. Apoi să ia un acord cu Legile Jocului și faceți clic pe "Înregistrare". Înregistrarea pe acest joc online Introducerea Sanaan terminat.

După înregistrare on-line Introducerea Sanaan a intrat în joc la o pagină în cazul în care doriți să creați personajul tău joc: alege numele dvs. de caractere (sau porecla), clasa (Warrior, Mage, Priest sau Hunter), sexul a caracterului și aspectul (par, fata) . Apoi, trebuie să faceți clic pe "Create".

Acum joc online Sanaan deschide pentru aventură și primul lucru pe care va trebui să faceți este de a merge pas cu pas a învăța regulile de bază ale jocului. Acordarea de sprijin la fiecare pas de eroul tău va Elf, iar dacă urmați sfaturile lui, se poate ajunge la nivelul 5 în câteva minute, iar recompensele vor fi un colet cadou ...

Toate personajele din joc au stabilit parametrii. Acestea sunt: ​​Forța, Dexteritate, spirit, minte și Fortitude. În plus față de acești parametri, personajele au încă aptitudini și talente active și pasive, care sunt unice pentru fiecare clasă. Unele talente Sanaan on-line Introducerea joc vă permite să deschideți, a ajuns la doar un anumit nivel în joc, precum și recompense pentru completarea diferite sarcini.

Va îndeplini sarcina prin diverse quest-uri, dar și alte quest-uri aici sunt dungeon în cazul în care pentru a lupta împotriva monștri. Ca o răsplată pentru victoria în aceste bătălii, vor acumula experiență și având în vedere lucrurile unice. Deci, juca jocul online Introducerea Sanaan nu va fi plictisit!

Mai mult decât atât, poți să te joci online, Sanaan cu o gamă largă de echipamente diferite, care este bine gândit și care pot fi îmbunătățite, dacă este necesar. Dacă acest lucru nu este suficient, vă puteți crea propria dvs. (nominal) armura.

Joc on-line Introducerea Sanaan are la dispoziția sa mai multe animale de companie care au nevoie de o atenție deosebită. În ciuda lor arata si caracteristici de putere, de captură și îmblânzi orice este posibil! Dar pentru a prinde un animal de companie, trebuie să aveți o capcană și a prins o necesitate pentru a lupta cu el. Dar aceasta nu este singura modalitate de a obține un animal de companie, aceasta poate fi, de asemenea, obținut ca o recompensa pentru completarea quest-uri sau la fel ca un trofeu de luptă.

Animale de companie lor de comerț și de comerț cu alți jucători. Este interesant că o specie, efectivele de animale au diferite abilități și proprietăți, astfel încât acestea sunt unice. Animalele de companie pot oferi ajutor semnificativ în luptă, și în același timp, puteți folosi imediat trei animale de companie: una va fi gata să se grăbească pentru a ataca, apăra de-al doilea și al treilea reunit cu tine într-o singură unitate, vor împărtăși caracteristicile lor.

Juca jocul on-line on-line Introducerea Sanaan poate nu numai lupta cu alți jucători în joc, dar, de asemenea, face noi prieteni, petrecerea timpului în părtășie.

Pentru iubitorii diversifica gameplay-ul, există o funcție de căsătorie, în cazul în care puteți selecta o "pereche" de a cheltui, acest rit, și pentru timpul petrecut într-o căsătorie comun, personajele vor câștiga bonusuri.

Pentru bani reali în magazin joc puteți cumpăra unele lucruri utile și unice.

Rezumând rezultatele acestei analize, putem spune că, dacă aveți patru clase de personaje și dezvoltarea lor în mai multe moduri, în Canaan joc on-line va fi destul de interesant și captivant. Deci, bun venit în această lume fantastică, care este plină cu o mulțime de interesant și imprevizibil! Dar, în primul rând - Alăturați-vă în joc on-line Sanaan Introducerea ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more