Marcaje

Candy Cash

Nume alternative: Bomboane Bomboane bani cache

Dacă v-ați jucat vreodată un favorit vechi de multe Dash Diamond, acest joc este absolut pe gustul dumneavoastră. Joc Candy Cash inerent foarte similar cu DD. Jocul este stabilit într-un magazin de dulciuri. Aveți nevoie pentru a vinde mai mult bomboane și, desigur, platit pentru ea. Pentru a vinde, aveți nevoie pentru a elimina un lanț de trei sau mai multe bomboane de aceeași culoare. Cu atât mai repede veți găsi lanțul, mai multe puncte va câștiga. În partea stângă a ecranului, în fața dumneavoastră va fi afișată o scară de timp. Găsirea în mod constant un lanț cu același bomboane, vă prelungi timpul dumneavoastră dacă sunteți de gândire și nu funcționează, în timp ce dispare treptat. Atunci când timpul ajunge la semnul de jos, turul se termină. În general, Candy Cash on-line - oferta excelenta de la dezvoltatori Plinga Play, pentru o distracție plăcută și relaxantă.

Dacă ați avut deja ocazia să se întâlnească cu jocuri Plinga, apoi se grăbească să se bucure că procesul de înregistrare pentru tine s-ar fi redus la un nivel minim, sau mai degrabă el va fi absent în principiu - vă puteți conecta direct, folosind datele înregistrate anterior. Dacă sunteți nou și primul cunoștință cu Plinga redare, apoi Candy înregistrare Cash este obligatorie. Toate Controlul joc este dat în limba engleză, dar nici măcar nu cunoaște limba poate ghici intuitiv ce să facă. Dacă doriți să pre-testa jocul, apoi puteți să faceți clic pe butonul albastru din partea de jos a formularului de autorizare «Încearcă», după care va fi versiunea de test disponibile.

1. Dacă se dorește, jucătorii se pot înregistra cu dvs. Facebook cont, puteți face acest lucru făcând clic pe butonul corespunzător. Dacă preferați să vă înregistrați cu metoda tradițională, apoi faceți clic pe butonul "Registrul» la dreapta jos.

2. Veți vedea formularul de inscriere, umple care au nevoie pentru a juca în Candy numerar, în etajul superior, care se numește "adresă de e-mail», așa cum probabil că nu va fi greu de ghicit, va trebui să introduceți adresa de căsuța poștală electronică.

3. Următorul în linie numit "Utilizator» scrie datele de conectare, astfel încât sistemul va continua să se uite la tine la fel de bine va suna personajul tău joc în cele mai multe jocuri (unele eroi pot da nume suplimentare).

4. În mod tradițional, domeniul «Parola» completați parola. Încercați să alegeți o parolă mai sigură pentru a juca acest joc Candy numerar a fost în condiții de siguranță și de încredere, și aveți pace de spirit pe care nu o poate rupe în cutia ta.

5. Pentru ca sistemul să continue procesul de înregistrare, va trebui să accepte termenii și condițiile acordului de utilizator pentru acest proiect. Sunt de acord cu toate regulile pot fi bifarea în linia "Sunt de acord cu termenii ...».

6. Dacă doriți să vă abonați la site-ul, a pus pasărea în caseta «Trimite-mi e-mailuri ...», dacă nu - e dor de caseta.

7. Gata? Faceți clic pe "registru".

Acest joc - o modalitate foarte bună de a relaxa, doar un moment bun pentru o distracție bun. În afară de joc Candy Cash gratis, de ce nu ia o astfel de șansă?

 

Candy Cash - Înregistrează-te și joacă!