Marcaje

Măcel

Nume alternative: Măcel

Carnage online - este un joc online gratuit rol-playing (MMORPG), în cazul în care clocoteste pasiunile medievale, în cazul în care toate luptele și intrigile vor avea loc în principal între ființele umane, și nu între roboții.

Carnage joc online nu necesită instalare client și este disponibil pentru a juca în orice browser.

Pentru a începe gameplay nevoie doar Carnage înregistrare on-line: Există două moduri de înregistrare.

În primul rând, folosind un cont într-una din rețelele sociale propuse (VKontakte, Facebook, Mail. ru, Twitter, colegii de clasă)

În al doilea rând, direct de pe site-ul, făcând clic pe butonul "Înregistrare", în fereastra care se deschide, selectați de gen și unul din cele cinci orașe (Lu, Morion, Sarkel Anchor, Aurora). Apoi, introduceți numele și parola dorită, și apoi cu ciocanul în corespunzătoare codul de câmp (coordonate), și în fereastra care se deschide vi se va cere să accepte acordul de a trece Legile Jocului și lupta de formare cu soldați din lemn. Ei bine, asta-i tot, Alăturați-vă în joc Carnage terminat.

În timp ce în joc, puteți alege pentru imaginea dvs. de caractere, alegerea de care a jocului este destul de mare și divers. În afară de imagini de sex masculin și de sex feminin, sunt nume pe care le puteți cumpăra pentru Sestercii (unul din moneda de joc, care pot fi cumpărate cu bani reali). Joc online Carnage cu excepția sestert are mai multe de florini, aceasta este o altă monedă de joc.

Personaj din joc are mai multe caracteristici cheie: Strength, dexteritate, Rezistență și viabilitate. În funcție de ce fel de imagini vor fi selectate, vor fi disponibile pentru o varietate de arme și muniție. Aici sunt unele dintre ele: Casca, Fist, Armor, chiloți, umeri, mănuși, Shields, curea, Boots, cuțite, cluburi, săbii, topoare și mai mult. În plus față de arme în joc, există încă diferite elixiruri magice.

Având în vedere anumite abilități, personajul se pot angaja în activități de pescuit, meșteșuguri și alchimie.

Joaca joc Carnage online, puteți obține o anumită profesie sub o licență specială. Disponibile, cum ar profesie licențiat:

Mercenary - cel mai periculos și a cerut comerț;

Merchant - aceasta profesie vă permite să cumpere bunuri rare en-gros și produce unele operațiuni financiare în condiții favorabile;

Priest - atribuțiile principale ale profesiei, de a efectua ceremonii de nunta în templu;

Mentor - sarcina de a profesiei, de a instrui începători în joc, lumea nu-așa-buddy;

Doctor - aceasta profesie vă permite să se angajeze în procesul de vindecare.

Carnage joc online, disponibil într-o varietate de locații, prin care să se joace Carnage joc on-line va fi foarte interesant.

Jocul are astfel de clădiri și structuri ca licitatia (de tranzacționare), de schimb (comercializare produse standard, care sunt vândute în magazin), atelier de reparare (puteți rezolva lucrurile uzate), Temple (un loc de rugăciune și deținerea ceremonii), Town Hall (în cazul în care există o clanuri de înregistrare) și Spitalul (vă puteți îmbunătăți sănătatea dumneavoastră).

În plus, jocul este o temniță în care o mulțime de pericole și creaturi misterioase. Și aceasta aventura va fi chiar mai interesant, în afară de acolo pot fi găsite o descoperire ciudată. Pentru a atinge succesul maxim in temnite, ai nevoie de o echipă pentru a merge acolo (cel puțin 5 persoane).

Și prezența de multe quest-uri, se va adăuga chiar mai multă culoare la masacru joc.

Acum lupte:

De la primul nivel va fi disponibil pentru lupte echipei - se luptă cu câteva aliați și adversari, și de la al doilea nivel, puteți participa la lupte haotice - o lupta cu un număr nelimitat de participanți. Grup de aliați și adversari sunt distribuite în mod automat.

Lupte poate fi convențional sau sângeroase. În lupta sângeroasă, în caz de victorie, puteți obține de mai multe ori mai multă experiență decât de obicei, dar la o pierdere, există o probabilitate mare de accidentare.

În al patrulea nivel, a se vedea Toxicomanie (Calea Luminii sau Întunericului).

Există patru Addiction: Light, Ordine, haos și întuneric.

Fiecare Toxicomanie fundamental diferite proprietăți, caracter și capacitatea, prezintă un comportament sistem complex și relații. Nu ... înclinațiile bune și rele, nu înclinațiile bune sau rele, - fiecare este inerent în întregul set de emotii, pasiuni, actele de înțelegere. Există doar moduri diferite de a atinge adevărul și să câștige experiență, toată lumea are dreptul de a căuta, găsi și lupta.

Joaca Carnage pot face parte din una dintre clanuri. Puteți alege Guild și fracție, și prezența Forumul oferă o oportunitate de a discuta-diverse teme.

În general, jocul merită atenție. Vă reamintesc să începeți să jucați în Carnage, au nevoie doar Registrul Carnage. Bucurați-vă de joc!

 

De înregistrare on-line Carnage