Marcaje

Castlevania: Lords de Shadow

Nume alternative: Castlevania: Lords de Shadow

Castlevania: Lords of Shadow PC - mare proiect, un gen care este caracterizat ca o Slasher. Dezvoltator joc facut celebru MercurySteam companie, și eliberarea a proiectului s-au angajat nu mai puțin celebru Konami. Ca un celebru designer de joc Hideo Kojima a participat, de asemenea, la crearea acestei capodopere, îndoiala rămâne - jocul este într-adevăr ceva în valoare de văzut. Înainte de aceasta, jocul a fost disponibil doar pentru PlayStation și X-BOX, dar nu atât de mult timp în urmă, jucătorii din întreaga lume au sărbătorit acest eveniment important - a fost lansat Castlevania: Lords of Shadow versiune PC.

Acest joc este un fel de renaștere a Castelvania proiect, cunoscut în timpul său în toate colțurile lumii, care, pentru un moment mai mult de 27 de ani! Dezvoltatorii au reușit să facă un miracol - un RPG joc decent, realizate în 2D, ei au fost capabili de a face Slasher perfectă, care a atras deja atentia a milioane de jucători din întreaga lume și a câștigat recenzii foarte bune de la critici destul.

Continuând Castlevania nostru: Lords of Shadow revizuire, trebuie remarcat faptul că, la fel ca și în proiectul anterior, acțiunea începe aici în primele zile ale Evului Mediu. De la bun început a jocului reamintit cunoscut poveste noduri război sânge între Belmont clan și legendarul Dracula. Protagonistul jocului - Gabriel Belmont. Așa cum se arată Castlevania: Lords of Shadow complot, Gabriel gestionează nu numai dorința de a scăpa țara de forțele întunecate vampiri pentru a distruge Dracula face motivele sale personale. Conform legendei, a fost responsabil pentru moartea lui Dracula Lady Belmont, iar acum Gabriel tânjește să răzbune moartea ei, topire speranță să se întoarcă din morți iubit.

Mulți jucători declară în unanimitate că, în Castlevania: Lords of Shadow joc este interesant, din cauza sistem perfect dezvoltat de păstrare lupte apropiate și îndepărtate. Acest aspect a mărcii și dezvoltatorii jocului, de asteptare lupte una dintre cele mai importante principale ale proiectului actualizate.

Separat, câteva cuvinte, aș spune despre proiect perfect echilibrat de joc. Vă mulțumim pentru misiunile inteligente și calitativ efectua trucuri joc de acțiune devine pur și simplu spectaculos. Înainte de joc așteaptă un număr foarte mare de lupte cu liderii și șefii (și astăzi lor nici mai mult nici mai puțin de douăzeci). Odată ce ați reușit să Castlevania: Lords of Shadow de download, va trebui să se întâlnească cu titani gigantice de gheață și vampiri dimensiuni incredibile, strigoi și orcii - într-un cuvânt, pur și simplu nu va avea timp sa ma plictisesc!

Și, desigur, ca în orice alt joc de acest gen, va trebui să dezvolte caracterul său și de a îmbunătăți abilitățile sale de luptă și de protecție, pentru a îmbunătăți arme și dezvolte propriile strategii unice de război.

Pentru a stabili veridicitatea celor de mai sus, puteți vedea pentru Castlevania: Lords of trailer video de Shadow, atunci veți dori să vă încercați în acest joc!

 

Castlevania: Lords de Shadow