Marcaje

Castlot

Nume alternative: Castlot

Kastlot joc - un joc fantastic, cu elemente de role-playing ale strategiei pe care le poate transporta în lumea antică a secolului al 6-lea. Va fi capabil de a experimenta în propria lor piele, ceea ce a fost pe brutal război anglo-saxon. Ca și conducătorii din ultimii ani, va trebui să construiască și să consolideze orașul lor. La începutul mandatului dumneavoastră căscat gol, dar a respira viața într-un oraș mic, construirea infrastructurii și umplere rezidenți zgomotoase - aceasta este chemarea ta. Știind că o ziduri de cetate de încredere a vă proteja, puteți simți încrezător în acest război sângeros. Juca Castlot - mijloace de apărare împotriva dușmanilor formidabile și transporta asalt amețitor pentru a captura. Stai și pasiv așteptați până când capul răsturna nefericirea cu siguranță nu-l merita. Ar trebui să le încercați să anticipeze și să se pregătească temeinic. Aveți grijă că economia orașul tău a fost la nivelul adecvat, rezervele de diferite tipuri de resurse și să ia comanda de puternic armatei, bine pregătiți.

Pentru a experimenta aventura medieval, să se înregistreze în joc Castlot . Puteți intra rapid în lumea interesantă, fără teama că problemele pe care le oprească. Joc Castlot nu capricios la cerințele de sistem, ei chiar sunt minime

 • Sistem de operare pentru Windows
 • Orice browser
 • Flash player
 • Video

Și ea Castlot de înregistrare nu ia mult timp. Ar trebui să introduceți următoarele informații:

  1. Intra
  2. Parola
  3. E-mail

Apăsând butonul "Înregistrare", în același timp, constituie acordul dumneavoastră cu regulile jocului.

Înțelegerea punctele cheie geymleya ajuta incepand de locuri de muncă. Efectuarea primele quest-uri, să câștige ceva experiență. Apoi, veți fi în măsură să decidă dacă pentru a efectua numai niște instrucțiuni de bază vă sau de a lua mai mult și mai mult. Datorită crescut în primul rând titlu, iar a doua beneficia în mod direct. Up quest-uri suplimentare pe care le obține o recompensă de resurse valoroase, care a utiliza cu plăcere în timpul rafinării cetatea lui.

Gândiți-vă ce s-ar dori să vadă posesiunile lor. Ridicarea clădirea principală - Senatul poate plasa pe teritoriul său facilități militare, case și alte clădiri. Cabane rezidenți ar trebui să fie echipate în mod corespunzător. Încercați să puneți oamenii confortabil. La urma urmei, oamenii - cel mai important averea. Fără muncitorii și soldații nu va fi capabil să realizeze în această lume periculoasă. Câștiga respectul supușilor săi, și ei vor răspunde devotamentul dumneavoastră.

Resurse de bază, care oferă Castlot joc on-line

 • De cereale
 • Arborele
 • Fier
 • Piatra

Există, de asemenea, o aur și aceste tipuri de moneda de joc, ca potiune magica și diamante . Pentru a asigura un flux de cereale, lemn, fier și piatră, ar trebui să construiască facilități care se specializează în producerea lor. Pentru a face acest lucru, cu toate acestea, mai întâi trebuie să captura un anumit teritoriu. Pentru a câștiga astfel de necesare "pătrate", pe partea de nord-vest, ar trebui să fie trimis înapoi la padoc stabilit ferm obiectivul. Construirea de resurse va oferi un venit permanent, iar în acest moment, puteți face o misiune pentru a obține aur. Desigur, în unele cazuri, să faci jaf elementar decât Brokeback zadar. Să nu te chinuie conștiința. La urma urmei, dacă nu sunteți de gând să o facă, aceasta nu ar însemna că concurenții nu sunt dor pentru o bucățică gustoasă și va fi cruțată. În ceea ce pentru bani virtuali, puteți obține o potiune magica prin metode convenționale, dar diamantele sunt disponibile doar pentru adevărat. Nu stagiu pe achiziționarea, fără diamante au tugovato.

Redare joc Castlot mult mai ușor dacă educația la nivelul adecvat. Vizita regulat Avalon, casa de formare necesare. Jucatorul care a stapanit perfect stiinta, ceea ce duce armata pentru a învinge adversarul tău poate, uneori, mai puternică, dar nu o astfel de savvy.

Nu uita muniția decent. Armor cumpărat în magazine sau câștigat în arena, dar pentru achiziționarea de arme trebuie să apeleze la un meșteșugar experimentat, vizitați forja lui. Sistemul încă folosit PvP hărți, care sunt arme foarte puternice. Ai carduri disponibile aptitudini, talente și elemente de luptă. Nu ratați șansa de a profita de astfel de beneficii.

Ca multe proiecte de browser-ul, Castlot poate juca, ca parte din liga. Liga - o asociație de mai multe zeci de jucători sub tutela de un șef. Aveți posibilitatea de a se alătura o liga existent sau creați-vă propriul.

Interfață intuitivă, o poveste interesantă, jucătorii au posibilitatea de a dezvolta jocul vizitați site-ul de multe ori. Ea poate deveni ocupația ta preferata de zi cu zi. Incearca-l si vezi pentru tine cât de dependență acest joc este excelent. Rămâne să vă urez mari realizari!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more