Marcaje

Ceiron Wars

Nume alternative: Ceiron Wars

Ceiron Wars Online - joc strategie rol-playing browser gratuit bazat. Este cu totul o lume fantastică plină de conținut suculent și diversitate Pestryaev. Acest proiect - este nu numai o capodoperă tehnologică și o demonstrație de estetică mare, aceasta este, de asemenea, neobișnuit, în esența ei este o legendă, care este baza unui complot interesant. Istorie Ceiron Wars on-line vă va spune despre marele război care cu rapiditate înfricoșătoare răspândit în toate colțuri și crăpături de magia universului. Două imperiu imens nu pot calma și în opoziția lor de a se angaja mai multe state mici. Jucatorul alege una dintre părțile aflate în conflict la abordarea dragul națiunii nu în timpul jocului dincolo. Veți avea o experiență plină de neuitat mod de a începe, de obicei, ofițer. Dar nu departe atunci când recunoaște un erou și slavă zdrobit la toate colțurile terenuri nevăzute. Inceput Ceiron Wars juca chiar acum pentru a dovedi celor din jur cât de comandant talentat!

Pentru gameplay-ul se potrivi diferite sisteme de operare. Tseyron Wars suport joc pentru Windows , Linux , Apple a Mac . Principalul lucru este de a avea acces la Internet și instalate pe computer Adobe Flash . Nu trebuie să-și petreacă timp încercând să instaleze ceva. Simple Ceiron Wars de înregistrare vă va permite să intre în joc în orice moment și de pe orice calculator. Deschide un cont, puteți la domiciliu, la locul de muncă și pe drum. Cont este creat după cum urmează: introduceți adresa dvs. de e-mail, parola, iar parola se repetă. Câmpuri suplimentare sunt umplute numai dacă sunteți de acord. După finalizarea procesului de înregistrare, veți primi știri de la creatorii, la fel ca în locul respectiv este verificată în mod implicit, și vă va duce în mod automat la abonamente. De asemenea, ține cont de faptul că faceți clic pe "Înregistrare", sunteți de acord acceptare a regulilor.

A început să joace Ceiron Wars , te afli în jurul incredibila varietate. Ia cel puțin, de exemplu, că terenul fantastic locuit de popoare diferite. Aici a întâlnit și Pirokantsy și Galentsa și ASNA, și turci și Nippontsy, și Norvegia, precum și Asnardakiytsy și Firokantsy și uiguri, și Arabia, și tibetani, și Altai, și Gul, și Latina si multe altele. Există trei federații mari. Și anume, Atiyskaya Federației, Federația Fara fund și Federația de Sud Soriena. În plus, populația și diferite credințe religioase. Lumina farurilor-Uni, Realitatea Alternative, shamanism, Dumnezeu adevărat - nu este o listă completă a profesat de vaste religii ale lumii imense. Ar fi bine pe acest vizualizări ramificare sa încheiat, așa că nu! Locuitori neliniștite Tseyrona răspândit mai multe și diferite filosofii, idei de cult opuse curenți. Aici sunt unele dintre ele: Semazhenizm, în echilibru perfect, Brotherhood of the Wolf, un semn de putere, sectanti, și alte legiune ceresc Ei bine, în timp ce toate astea? Plictiseala pur și simplu nu va muri!

Deci, ceea ce face în această lume extraordinara, nu doar să supraviețuiască, ci, de asemenea, de a fi de succes? Tu nu trebuie să aștepte până când ei înșiși să devină o victimă. Simțiți-vă liber pentru a merge în avans, asambla propria echipă, folosesc tehnologia retro-futurist, podyschu aliați de încredere, pentru a îmbunătăți în mod constant Warlord lor abilități. Va fi foarte bine dacă vă va ajuta satelitul, dar încrederea și locația lui, înainte de care aveți nevoie pentru a câștiga. Joc Ceiron Wars te trimite sateliților astfel de eroi

- Selina - pirokanskaya femeie frumoasă, care posedă un aspect irezistibil și minte;

- Bogdan - un absolvent de Temple Culturii. Chiar ca un copil rămas fără părinți. Soarta lui nu este stricat, și nu este de mirare că, în timp, a devenit un fan dintre cele mai dure Ceresc Legiunea;

- Eva - trăiesc vagabond fată viața dintr-o familie nobilă. Plume întinde crimele ei, dar tot Eva nu vrea să se stabilească în jos.

- Yavuzalp - războinic perfectă cu un caracter puternic și un obturator de oțel. Ceea ce nu a fost în viața lui, dar toate necazurile a îndurat cu demnitate. Dar răceala și cruzime de multe ori de neînțeles pentru alții său.

În timpul jocului jucătorul va stykatsya cu reprezentanți de diferite rase. În joc, există reprezentanți ai curse mai mari, dar acestea nu pot vedea. Doar unele indicii ale existenței lor, dar problema de recunoaștere a acestui fapt este încă deschisă. A doua cursa - creaturi mai vechi. Acesta a dezvoltat felul de creaturi care trăiesc pe continent. A treia cursă - fiind mai mic, reprezentând specii cu cultura slab dezvoltat. Ele nu sunt chiar capabili să facă ceva pentru a organiza și de a comunica unul cu altul. Nu veți obține pe o mulțime pestriță - timpul va spune, cel mai important - de încredere.

Și, în sfârșit, cum aș putea să nu mai vorbim de lupte maiestuos care au loc aproape în mod constant. Jucătorii au câmpuri de luptă, cum ar fi Altar MINIS, Crystal Caves, Alb Pass, Skadzhersky pădure, pod lavă Basnaksky Falls Frontieră Galenski Tower Tavern. Haide! Vizitați aceste sate pentru a vedea prima mana că procesul-verbal a petrecut acolo cu adevărat de neuitat!

Puteți doresc doar noroc și bucurați-vă de joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more