Marcaje

Drumul prin haosul: Creatorii de Worlds

Nume alternative: Chaosroad

Joc Online Road prin Chaos - joc de browser gratuit RPG fantasy gen. Încă de la începuturile sale în 2005, jocul a reușit să intereseze un public larg și a devenit un multi-user. Ea are tot ceea ce jucători, cum ar fi așa: dezvoltarea caracterului si imperiul pe gustul dvs., care efectuează de locuri de muncă quest interesante pentru a călători în lume, alegerea de profesii, bătălii epice, crearea de clanuri. Și toate acestea fără a fi nevoie să facă taxă lunară! Drum prin joc Chaos Online este disponibil în cazul în care aveți o conexiune la internet și computerul îndeplinește cerințele minime de sistem. Descărcați clientul jocului nu este necesară. Ajunge în această lume magnific va ajuta drum prin haosul de înregistrare on-line. Nu cred că se va lua o mulțime de timp. Alăturați-vă în joc drum prin Chaos - trebuie doar să completați formularul de înscriere. Te la pagina principală a personajului cu care să se joace și să înceapă drum prin Chaos. L citiți cu atenție, și, de asemenea, sorteze caracteristicile personajului, care pot îmbunătăți pe tot parcursul jocului.
Pentru a reda Road joc on-line prin Chaos ar trebui să decidă cu poftă. Ia tendință poate alătura clanului, a cumparat de la dealeri sau de a obține o recompensă pentru anumite servicii. Luați în considerare ceea ce alegere oferă drum prin joc online Chaos
1. Înclinație întuneric - fani ai Marelui întuneric predispuse la vampirism. Desen putere de obiect de cult, poate suge vitalitatea a victimei sale.
2. Înclinație Bright - funcționari vesele lumina grandios. Au o sănătate bună, atât de repede restaurat după daune.
3. Untouchables paza - locuitorii lumii, concepute pentru a monitoriza conformitatea cu ordinul. Argus necesită toate respectă legile.
4. Tendință neutru - soldați, stau pe marginea între întuneric și lumină.
5. Proscriși - încalcă regulile de joc, care este un blestem. Ei nu respectă ceilalți jucători de la înșelăciunile constante.
6. Gods - creaturi maiestuoase secrete, dorintele care sunt greu de înțeles.
7. Dealeri - meșteșugari face bani literalmente din nimic. Orice jucător poate oferi tot ce este necesar pentru acesta din urmă plătește o parte din sufletul său.
Principala ocupație în joc - deține lupte. Sistem PvP este creatori de opinie, de asemenea. Rutier prin Chaos mijloace online, implicate în acest tip de luptă, lupte de duel, contractuale, o mulțime de perete mici și de perete. Duel - un duel de doi jucatori pentru a lua parte la ceea ce este posibil la orice nivel. Bătălii contractuale sunt în esență aceleași duelurile, doar aici pariurile monetare. Pile-mic - luptă de grup, în care serverul determină afiliere cu una dintre părți. Dar în peretele luptă pe perete vă deja posibilitatea de a alege care parte a lupta. Luptele au loc cu diverse echipamente. Inventar în joc sunt de muniție, ingrediente magice, poțiuni și alte chestii.
Să se distreze și să ia o pauză de la lupte istovitoare, va puteti plimba în jurul valorii de motive. Vizitați clădiri care vor vedea pe calea ta. După ce a jucat jocul Drumul prin Chaos Online va, folosind magazine, piata, oficiu postal, banca, o fierarie, un templu, a mea. Magazine și piețe, de exemplu, va fi capabil să cumpere cele necesare. În fierărie podremontiruete o muniție rupt. Cu banca de economii acumula fonduri și e-mail la alte caractere. Mina colecta, de asemenea, resurse valoroase. Și aceasta nu este o listă completă a clădirilor, care va găsi o lume de diversitate în acest joc unic!
Rutier prin Chaos joc devine mai interesant, cu niveluri în creștere. Aveți nevoie pentru a câștiga experiență. Între niveluri există up-uri - un fel de o escală la nivelul următor. Fiecare APOM o recompensă sub formă de numerar sau articole suplimentare. Nivelurile de promovare a deschide noi oportunități. Și ceea ce a fost inițial disponibil, devine reală.
Alăturați-vă haosul aglomerat lume chiar acum și asigurați-vă că regret pur si simplu nu au! Bucurați-vă de joc!

 

Drumul prin joc haos: Creatorii de lumi de înregistrare on-line