Marcaje

Negru Mirror 2

Nume alternative: Negru Mirror 2, oglinda negru 2

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 1. 5 GHz

RAM: 512 MB

Video: 256 MB de memorie

Spatiu pe disc: 6 GB

Negru Mirror 2 - a doua parte a populare jocuri din genul adventure clasic, dezvoltat de un mic german echipă Cranberry de producție. Continuarea jocul nu ne dezvăluie toate misterele ascunse în primul joc, dar spune-ne o poveste nouă viață întreagă de blestemul Gordons, proprietarii nefericite de conac întunecat și misterios. Negru Mirror 2 joc păstrat atmosfera sumbră netransferabilă și mediul de predecesorul său.

Plot

În cazul în care creatorii de prima parte a jocului învârtit în jurul valorii de toată povestea cu același nume și moșiile de la început aruncat jucătorul în mijlocul lucrurilor, misterios, mistic și înfricoșătoare, autorii au decis să continue un pic în altă parte, inainte ca jucatorul a dezvălui treptat intrigi. În oglindă negru 2 Totul începe peste inofensiv în fața noastră este oraș mic și foarte frumos, unde, se pare, cea mai mare pacoste este protagonist șef morocănos. Și nimeni de la bun început că nu s-au spus despre munții de cadavre sau blestem îngrozitor, doar o siguranță cu sufletul la gură, care ar trebui să fie corectate de către merge în jos la subsol. Ture serioase la început nu va fi, ne confruntăm cu un tip obișnuit, Darren Michaels va plimba prin oraș frumos, familiarizarea cu oamenii lui la fel de minunat, și de familie de coșmar Gordons ne vom întâlni cu excepția fotografiile îngălbenite. Dar este, pentru moment, la un moment dat în joc Negre Mirror 2, totul sa transformat cu susul în jos și evenimentele încep să se desfășoare cu o viteză înspăimântătoare. Erou tragic aici șef în spital dor de mama lui, și un străin misterios, pe care ne-am întâlnit în închisoare și postul local de poliție nu ne spune ceva teribil și înfricoșător. Pas-cu-pas Negru oglindă 2, jocul părea doar recent a ne lumina și solar, vor exagera, care acoperă toate ceața de teamă și suspiciune generală.

Gameplay

Plan de joc, cum ar fi multe jocuri de acest gen, se reduce la rezolvarea misterele neîncetat, unraveling puzzle-uri și de a găsi răspunsuri la întrebările pop-up ca povestea progresează. Principalul lucru în oglindă negru 2 este, fără îndoială, povestea, el ar trebui să facă jucătorul petrece timp de urmărire intonații în dialogurile, vizionarea clipurilor video și amintiri de joc de caractere. Ca fi în curând posibilitatea de a înțelege pe deplin toate meandrele de poveste, toate partea tehnică a jocului se retrage în fundal, iar decizia va fi următorul puzzle nu este doar un alt puzzle-uri dificile, ci un mod de a afla ce urmează ne oferă un joc Negru Mirror 2.

Adventure 2. 0

Oglindă Negru 2, jocul este umplut cu clasic și pentru toți membrii acestui gen de joc special, și inovații majore care căutarea nu este o practică la fel de comune. Toată lumea care a jucat vreodată în quest-uri, ar putea vedea inconsistența logică de mișcări în rezolvarea cele mai multe puzzle-uri, atunci când un set de apă plată devine un lanț complex de acțiuni cu gălețile de căutare, bine adaptate pentru a remedia acest lucru foarte bine, atunci ar fi mult mai ușor pentru a obține apă de apă din apropiere deschis sau fântână. Aici sunt incidentele logice dacă sunt prezente, aceasta nu este atât de evidentă și toată gameplay-ul nu este mult mai afectat. Pe langa toate elementele esențiale inerente în genul de jocuri salvate aproape în forma sa originală - încuietori și case de bani, de colectare lucruri utile, apoi transformarea lor în unități de lucru, repararea rupt, toate acestea vor fi din abundență aici.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more