Marcaje

Proiect

Nume alternative: Proiectul de joc Proiectul Online

În 2009 Compania Omerta Online și "Barza" a fost lansat la lumea de un astfel de proiect public-orientate spre mare, cum ar fi joc Proiect on-line . Și această audiență și de spectatori sunt în mod constant solicitate de lipsa de limitarea conținutului și avantajul principal al proiectului - un sistem avansat de luptă, care poate satisface nevoile de cele mai multe "browser" gameri.

Înainte de a trece la pasul Proiect de înregistrare în joc , asigurați-vă că aveți:

1) calculator cu acces la internet;

2) 1 GB RAM

3) monitor cu o rezoluție de 1024x768,

4) Adobe Flash Player (de cel puțin 9. 0) și browser-ul acceptă.

Dacă sunteți proprietarul mândru de toate cele de mai sus, puteți merge în siguranță pe site-ul oficial al jocului, la pagina Proiect de înregistrare . Câmpuri obligatorii de aici sunt următoarele:

· Tau real e-mail; [_11_ ]

· Nume utilizator - numele jocului;

· Parola;

· Cod de confirmare egal.

Dupa ce a citit și de acceptare a acordului de utilizare prin bifarea gol mica fereastra etapa Proiect de înregistrare completata. Apoi, ar trebui să creeze un personaj, dar dacă vrei - și "întregul" a celor trei. În acest caz, următorul sistem de bonusuri:

→ pentru crearea I erou se bazează 1000 de monede;

→ pentru II - 200,

→ pentru a treia - în total 100 de bucăți de argint.

Toate dvs. (și numai dvs.) de caractere poate avea un aspect unic, resurse bune de joc (diversitate de criterii externe disponibile) nu permit drămui pe aspectul.

Cresc și se dezvoltă în Proiect on-line eroul tau poate construi prin puncte de experiență primite de lupta, misiuni, etc Numeroase NPC-uri va ajuta pentru a juca jocul on-line Proiect de , oferindu-vă cu aceleași sarcini și misiuni. Da, și datorită interfeței sale excelente în Proiectul de joc va fi ușor și convenabil: să-și rezolve toate detaliile, veți avea nevoie de nu mai mult de 20-30 de minute. Plus, că juca jocul online Proiect totul a fost chiar mai ușor, aici există un lucru minunat ca hartă care arată locația curentă și foarte caracterul și alte obiecte după cum este necesar (City Hall, reparații, magazine etc

Va trebui cu siguranță să fie determinată, cu ce armă ați dori să se alăture luptei, deși va fi dificil: varietatea locală de arme este izbitoare: mai mult de 300 de specii de arme de calibru mic, bazat pe ambele tehnologii biologice și de energie. Pentru a restrânge opțiunile un pic, Proiect de joc on-line on-line oferă o oportunitate de a lua una dintre următoarele specializări:

1) Sniper - adept la tragere la distanțe lungi. Cu ajutorul unui calibru mare precizie pușcă afectează mai lipsiți de apărare a corpului inamicului, rămânând în același timp în afara distrugerea de represalii.

2) Assault - luptător corp la corp.

3) Shooter - un luptator versatil, capabil de a distruge inamicii atât de aproape și de departe.

Astfel, dacă vrei Proiectul de joc on-line în mod corespunzător, va fi necesar să se studieze anumite abilități de luptă, deschizând noi orizonturi pentru diverse de fotografiere și de tactici militare, în general.

Pe scurt despre complot: Proiect online joc online se bazează pe două romane C. Lukyanenko, denumit "Proiect" și "copie curat." Este combinația perfectă de lumi, unite printr-un singur univers numit Veer. Supraviețui aici nu este atât de ușor, dar foarte interesant. Dacă doriți să vă testeze și să treacă prin evenimentele descrise în cărțile cele mai bune de vânzare-în persoană, alături de noi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more