Marcaje

Chibiki

Nume alternative: Chibiki

Chibiki online - joc multiplayer gratuit în genul de fantezie, care a câștigat un text imens în întreaga lume.

Joc online Chibiki aduce la player calculator următoarele cerințe minime:

· Windows XP / Vista / 7

· Conexiune la internet de mare viteză,

· Procesor: Intel P4 3 GHz și de mai sus

· RAM de 1 GB RAM

· Placa video: GeForce FX 5800 și peste

· Cel putin 5 GB de spațiu liber pe hard disk

· DirectX 9. 0C și de mai sus

Alăturați-vă în joc Chibiki este de trei pași simpli. Primul pas este de

· Pentru a selecta numele de utilizator dorit - numele sub care va cunosc jocul,

· Introducerea de adrese de e-mail

· Trebuie să acceptați acordul de utilizare și citiți regulile jocului

· Și introduceți numerele din imaginea.

Inregistrare Chibiki continua confirmarea parolei. Atunci veți avea nevoie pentru a descărca clientul jocului - un program special care ajută la afișarea grafică și minimizează erori. Dimensiunea client - aproximativ 1,5 GB. De înregistrare on-line Chibiki este completă, și sunteți gata să se scufunde în uimitor de luminos, lumea de desene animate.

Chibiki joc online bazat pe romanul incredibil de popular în China Zhu Xian . Începe să joace jocul online Chibiki, te afli într-o lume în care cele două facțiuni se opune

· Adevărata doctrină

· Ereticii .

Va trebui să alegeți ce partid va organiza caracterul tău. Și ereticii, și susținătorii adevărata doctrină are trei școli magice.

O învățătură adevărată este:

· Templul pur nor . Aderenții săi pot folosi masa atacuri magice, combinate și totalul dușmani ucide putere

· Manastirea sunet ceresc - vindecători acest sanctuar, ajutoare pentru atacarea luptatori;

· Sect tămâie ardere are cel mai vrăji puternice, în afară de a rezista cu succes otrăvuri.

Ereticii pot alege pentru tine una din următoarele școli:

· [] [_10_ _97_] Macara fantome rege luptători care sunt renumite pentru a provoca daune fizice semnificative și rezistent la magie;

· Breasla salcam poate deveni invizibil și învia aliații lor, și ei, de asemenea, dragoste de a folosi atacurile care aduc daune fizice;

· Scoala de vrăjitoare sfânt - adversarii extrem de grave care posedă blesteme puternice și capacitatea de bun pentru a ataca.

Joc Chibiki on-line oferă personajul tău asistent unic - animalele de companie. Pet ajută stăpânul său în luptă, posedă abilități speciale. El poate, de asemenea, doresc să efectueze orice gazdă, cu toate acestea, în cazul în care nivelul său de angajament este destul de mare. Animale de companie puteți obține într-o luptă sau care au finalizat cu succes toate sarcinile pentru un incepator pentru a obține recompensa.

Jocul are un sistem de luptă bine conceput, care nu este inferior la cele mai bune jocuri de acest gen. Lupte walkthroughs, iar victoria depinde de tactica alese, precum și cu privire la nivelul și caracteristicile de personajul tău și animalele de companie. Când joci Chibiki, puteți să vă păstrați lupta în modul automat, utilizați primul ajutor, în timpul luptei pentru a restabili puterile sale. Bătălii masive jucători împotriva jucătorilor - o sută de participanți pe fiecare parte, nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Când joci jocul Chibiki on-line, atunci nu va mai trebui să ratezi. Cu fiecare nivel nou înainte de a va deschide noi abilități și posibilități. Quest-uri - sarcini speciale în timpul executării, care va trebui să lupte și sparge capul pe ghicitori - actualizat la fiecare cinci nivele.

În timpul pe care, după cum veți Chibiki joc, veți fi mulțumit cu o componentă socială mare a jocului. Personajul tău poate găsi un partener în joc, și toate variantele de interacțiunea cu alți jucători stabilit.

Cufundat în acest joc, veți obține pentru a lumii, amintind de desene animate anime și să nu fie în curând posibilitatea de a se rupe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more