Marcaje

City of Transformers

Nume alternative: Oraș trasformery

City of Transformers online - acesta este un nou client gratuit joc MMORPG-ul on-line de ultima generatie din Transformers, creat pe baza de propriul motor de grafică. Acest joc se face în genul de Sci-Fi, unde metropola imens sa transformat într-un loc de acțiune militară, și roboți umanoizi uriașe au devenit rezidenți ihnimi complete.

Deci, vine în joc aveți nevoie pentru a trece City of Transformers înregistrare. Va trebui să introduceți adresa de e-mail, numele de utilizator și parola. Și apoi descărca clientul jocului.

Înregistrarea După joc orașul Transformers, vi se va cere să creați un svogo personaj: selectati primul etaj, apoi alegeți o clasă de caractere (le în joc 6 și toate dintre ele au mai mult de 80 de aptitudini), atunci aveți posibilitatea să modificați aspectul personajul tău și de a atribui svogo Numele său. Notă caracteristicile vashogo caracter, de 23 de bucati si vor fi importante în luptă. Ei bine, în principiu, toate. Acum, să ne uităm mai în detaliu în vigoare joc on-line orașul de clase Transformers, care a fost menționată

Assault - acest corp la corp special dezvoltat putere și sănătate. Comandă excelent de diferite de tăiere și aspră de arme;

Fantomă - este rapid, agil, și caracterul secretos. Detine lamele duble;

Tehnician - este un maestru de arme au variat și diverse tipuri de fotografiere.

Poate foc explozii și pune adversarii pe capcanele drum armelor;

Psionics - pot afecta inamicii de la distanță și provoca daune mari vrăji în caz de dezastru și le imobiliza;

Defender - poate vindeca aliați (chiar întregului grup), și aura auxiliar de ridicare caractere;

Technomage - afectează dușmani, impunându-le astfel de efecte ca: otrăvire, eroziunea, pierderea de control al minții, rezistență redusă, este capabil de a apela pentru ajutor droizi.

Deci, tu ești în joc. De pe ecran, veți vedea un mesaj de instruire de care aveți nevoie să ia în considerare cu atenție. Prins într-una din cele 2 tabere mici, în funcție de clasa, primul lucru ce trebuie să faceți este să vorbesc cu NPC (NPC), care va trebui să ia locul de muncă.

De-a lungul jocului orașul Transformers on-line, vi se va oferi o varietate de activități interesante, variate și provocatoare, care sunt împărțite în mai multe tipuri: principale, secundare, de zi cu zi și de serie.

După terminarea primelor câteva quest-uri din joc on-line orașul de Transformers, vei primi o recompensă primul transformator. Adevărat, el nu va avea inițial o mare putere și nu poate transporta pasageri, dar înainte de prima inamic se va arata ca gangbusters. Uciderea monștri și completarea quest-uri, veți primi în mod regulat trofee și premii.

Începe un joc orașului Transformers on-line, va lupta dușmani și de a proteja Matrix, care deține multe secrete. Toate evenimentele se vor desfășura în 21 de regiuni ale planetei, în cazul în care vă așteptați o varietate de teste și pericol. Dar nu e tot juca orașului Transformers va avea posibilitatea de a vizita luna, luna Amikrona, și chiar și în trecut sau în viitor.

Dacă știți unul dintre secretele Matrix, puteți controla transformatoare (care în joc pentru mai mult de 50 de specii). Fiecare transformator în joc orașul Transformers on-line poate fi transformat într-unul dintre vehicule (fiecare clasă are propriul său tip de transport), se AeroMobile, Aerobayk mersul pe jos sau AIM.

Joaca joc orașului on-line de Transformers va fi disponibil de 11 profesii, cu care puteți obține resurse pentru fabricarea de diverse articole ekipirovok, elixiruri, chips-uri, și chiar propriile lor Transformers. Comerțului cu City of Transformers piață joc on-line și la licitație propus.

Aici se poate forma bresle, în plus, în orașul de Transformers joc poate obține te animale (mai mult de 50), care va fi mereu cu tine, dar nu intra în luptă. În joc, există și alte obiecte pe care le poate interacționa: dispozitive mecanice și electronice, calculatoare, teleportare, resursele de teren ...

Vrei să încerci? Join orașului Transformers vă dau această oportunitate!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more