Marcaje

Clan Wars

Nume alternative: Clan War

Clan Wars on-line - este un joc multiplayer role-playing, care este stabilit în Medieval Scoția: bătălii sângeroase între clanuri highlanders.

Online joc Clan Wars este un bazat pe browser, astfel încât să nu descărca și instala programe suplimentare și nu ridică cerințe specifice de sistem ale player-calculator. Ai nevoie doar de a avea o conexiune la Internet și de versiunea curentă de browser de Internet.

Alăturați-vă în joc Clan Wars diferă de înregistrările în alte jocuri. Pentru a începe cu înregistrarea Clan Wars Online vă va cere să te prezinți și să precizeze sexul, și apoi imediat apel pentru formarea luptă. Astfel încât să puteți determina dacă veți obține acest tip de joc sau nu, și să simtă emoția de o bătălie palpitant. După bătălie, verificați Clan Wars vă va cere să completați câmpurile standard din formularul de înregistrare: nume și sex care le-ați scris deja, rămâne să introduceți caseta de e-mail și alegeți o parolă.

Clan Wars joc on-line construit pe lupte. Prin urmare, vi se va da un caracter, al cărui scop principal - lupta mai eficient. Prin urmare, sarcina dumneavoastră atunci când începe să joci jocul Clan Wars online este distribuția corectă a caracteristicilor sale, jocul numit de articole. Personajul tău va fi

- Force (responsabil pentru rezistența și puterea de perforare)

- Dexteritate (trebuie să uvorotlivosti figura și antiuvorotlivosti)

- Intuitia (responsabilă de o lovitură critică și capacitatea de a antikritu)

- Life (foarte important pentru cantitatea de armura purtat)

- Intelligence (necesar pentru a citi rune și important în unele profesii)

Clan Wars joc online împarte arme în clase, la care se referă preferă arme de caractere: un ciocan, un club, un topor, un cuțit, o suliță și o sabie.

Fiecare clasă are o performanță specific propriu și capacitate. Vechi-cronometre sunt sfătuiți să citească forumul de joc pentru a decide ce tactici de costume de luptă cel mai bine. Doar două dintre ele: de apărare și de atac. Într-o singură mișcare, puteți face o lovitura de atac și a pus o unitate de protecție.

De îndată ce veți începe să joci jocul on-line Clan Wars, luptător va câștiga experiență de luptă, cu un bot de calculator. Acest mod de luptă este disponibil înainte de a ajunge la nivelul 3. Deși, dacă nu sunteți lupta foarte interesant, cu inteligență artificială, nivelul 1 puteți participa deja la dueluri - unu la unu luptă cu un alt jucător. A co 2 nivele pe care le poate fi deja un membru al unui luptă haotic, în care lupta vor fi realocate aleator pentru echipa.

După fiecare luptă de succes, atunci când vă aflați în Clan Wars pentru a juca, personajul tău va câștiga experiență, care afectează nivelul si obtinerea UPS - ochelari speciali care îmbunătățesc caracteristicile tale. De asemenea, cu fiecare luptă va crește de calificare cu arme.

De la al doilea nivel, vă puteți alătura un clan și să participe la luptele speciale clan - lupte pentru The Guardian. Părții câștigătoare devine diverse trofee, premii și bonusuri.

În joc, există mai multe locații diferite - locuri și teritorii, fiecare dintre care poartă o funcție de joc. Acest

- Banca

- Vânători Alianta

- Outland

- Forest

- Lemn de culoare închisă,

- Cariera

- Mine

- Jocuri de noroc casa.

Joaca Clan Wars și de a face personajul tău pe arme, armuri si alte lucruri pe care le va fi capabil de a avea 2 niveluri. Profesii, cum ar: vrăjitor, tăietor de lemne, miner, Rockshaper.

Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a merge în pădure, mină sau carieră. De ore de lucru ale personajului - oră. Acesta poate funcționa complet fără unelte, cu instrumentul reparat sau dincolo de instrument de reparații. Depinde acest extracția resurselor la locul de muncă și creșterea corespunzătoare a de calificare.

Dacă sunteți interesat în joc cu o bună ocazie de a lupta si sa se simta sprijinul clanului său, Clan Wars pentru tine.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more