Marcaje

Clone Wars Adventures

Nume alternative: Clone Wars Adventures

Clone Wars Adventures on-line - browser gratuit MMO joc RPG în cazul în care utilizatorii să se implice în incitante Star Wars. Dezvoltator de joc este o companie Sony Online Divertisment , editori - cei de la LucasArts Divertisment . În teren de joc a pus de-a doua și a treia parte din legendarii Star Wars. Republica Galactic nu poate înceteze ostilitățile și să lase în pace și armata de droizi separatist. În același timp, Ordinul Jedi, care direcționează clonele, dornici de a afla secretul lord Sidious (Lord Sith). Cei care vor juca în Clone Wars Adventures , alăturându-se astfel sălbăticia evenimentele controversate, nu vor exista minute gratuite. Locuitorii acestei lumi plictiseala extraordinar este necunoscut! În plus, toate eveniment place design-ochi superba. Grafica de desene animate frumoasa inveseli instantaneu chiar utilizatorul cel mai ursuz. În general joc Clone Wars, cu numeroase quest-uri sale, evenimente sociale și de personalizare caracter este mult mai potrivit pentru adolescenti. Dar grownii de multe ori oameni serioși care doresc să se relaxeze la petrecere a timpului liber, dependent de un proiect on-line. În lista lungă de mini-jocuri, toată lumea poate găsi ceva pentru ei înșiși atractiv. Încercați să-l - nu trebuie să regret!

Ce va lua pentru a obține posibilitatea de a participa la o lume de joc vie? În primul rând, Clone Wars de înregistrare, în timpul pe care îl introduceți în linia corespunzătoare dorit forma anumite informații (nume de utilizator, parola, adresa de e-mail). Crearea akkakunt, să fie pregătit pentru faptul că vă sunt necesare pentru acceptarea Termenilor de utilizare. În al doilea rând, trebuie să verificați dacă computerul îndeplinește următoarea configurație: sistem de operare pentru Windows XP sau pentru Windows Vista ; procesor Intel Pentium 4 (sau mai multe) film Radeon 8500 / GeForce 3 Serie ; puțin 512 MB [ _2_] RAM. Dacă totul este în regulă, veți fi transportat în siguranță în atmosfera magică a lumii de joc.

Începând Clone Wars pentru a reda partea Federației, veți fi lupta cu clone. Gândește-te, te va lupta cot la cot cu personajele tale preferate din seria de desene animate cu același nume! Să fie în aceleași rândurile ca Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda și Ahsoka Tano - pentru onoarea de orice admirator de Star Wars. Pe lângă întâlnirea cu eroi legendari, vă așteptați prietenie loial cu alți jucători. Fiecare utilizator va fi în măsură să vă găsiți un spirit coleg, care este întotdeauna o conversație plăcută în timpul său liber.

Deci, exact ceea ce este gătit joc Clone Wars Adventures ? Pe locații canonice pentru seria poate fi o mulțime de diferite evenimente. După joc Clone Wars - este, în primul rând, cele mai interesante mini-jocuri, pentru a vă ajuta să luați parte la curse de pe speeder sabia duel, lupte spațiale, concursuri de tir . De locuri de muncă și va fi pentru cei cărora le place să pâine. De exemplu, dacă sunteți atras puzzle complicat? În al doilea rând, este de construcție de origine personal și dezvoltarea sa. Astfel încât să puteți bate casa de gustul dumneavoastră. Alegerea de mobilier - unul din momentele cele mai plăcute, așa că o fac încet. De altfel, în casa în care va conduce oaspeți. Este mai bine să acorde o atenție suficientă pentru interior, astfel încât să nu bară în fața prietenilor. În al treilea rând, este prezența în viața ta animalele de companie virtuale. Asta este, oricine poate avea un companion robot, care este considerat destul de cool. În afară de cercul lui de funcționalitate poate fi extins, cu alte cuvinte - reglate.

Dragi fani de aventură inima usoara, vă sunt întotdeauna libertatea de a decide când și cum să joace acest joc. Nu pentru ceva ce nu obliga. Dacă ați fost în căutarea pentru ocuparea forței de muncă, fără a mai strictă strecurat, World Clone se potrivesc bine! Să satisface toate asteptarile dumneavoastra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more