Marcaje

Clash of the Dragons

Nume alternative: CoD

Clash joc de Dragons este un joc online bazat pe browser, care se referă la jocuri de cărți.

In browser-based Clash joc on-line de înregistrare Dragons se face prin intermediul unui site web special de joc Clash of the Dragons, precum și prin bine-cunoscuta rețea de socializare de pe Internet - Facebook. Inregistreaza-te Clash joc on-line al Dragonilor vine în limba engleză.

Pentru a vă înregistra, vizitați Clash joc on-line al Dragonilor Veți avea nevoie pentru a efectua următoarele etape:

1) Găsiți site-ul oficial al jocului Clash of Dragons. Odată ce te duci la site-ul va vedea un formular de autentificare pe contul tău.

2) Pe acest formular, va trebui să faceți clic pe "Înregistrare" pentru a înregistra.

3) Apoi, înainte de a Odata apasat, înregistrarea în sine forma. Completati-l cu atenție.

4) În primul rând, introduceți adresa dvs. de email (adresa dvs. de e-mail).

5) Apoi selectați al doilea rând Password (parola). Este pentru securitatea paginii lor personal nu pot spune nimănui.

6) Apoi, scrie Usename (numele de utilizator).

7) Citiți termenii, care sunt situate mai jos. Dacă sunteți mulțumit cu totul în ei, marcați-le. Pentru a face acest lucru, apăsați pe butonul mouse-ului peste celule, care sunt opuse acestor dispoziții.

8) Apoi, faceți clic pe "registru".

Acum sunt considerate un utilizator înregistrat de interesant și instructiv Clash joc de Dragoni.

Joaca joc Clash de dragoni Doar utilizatorii care sunt înregistrate pe site-ul. Datorită faptului că jocul Clash of the Dragons este un joc browser-based on-line, trebuie să se acorde cea mai mare atenție pentru a vă conecta la Internet, trebuie să fie mare.

Setări sistem PC sau laptop trebuie să fie de cel puțin mediu.

La intrarea în joc, vi se va cere pentru a crea avatarul.

În Clash joc on-line al Dragonilor juca puteți selecta unul din clasele de:

1), pe baza de armament - e luptă de clasă.

2) Magic pe baza de - această clasă are puteri magice.

Prin Weapon bazat includ următoarele caractere:

1) Gardieni - ele sunt întotdeauna în prima linie de corp la corp. Această firmă suport de clasă, împreună cu aliații săi în timpul linia și sfidează orice dusmani atac care îndrăznesc să-i atace.

2) Assassins - urmeze calea de pumnale. Ei preferă să facă atacuri bruște, neașteptate - și livra cu violență nemilos și viclean și viteza de precizie.

Clasa Magic Magic bazate pe includ:

1) Pyrelords - folosește arta de magie, și se bazează pe puterile sale secrete, atunci când lupta este furios. Le place mai ales pentru a manipula flacără, folosind un element distructiv pentru atac și apărare.

2) Druids preferă să trăiască în sălbăticie și petrec zilele lor comuniune cu natura. Dar atunci când bătălia le numește, și dușmani pentru a fi distruse, ele pot folosi puterea enormă.

Clash of the Dragons online - acesta este un joc cu o mulțime de surprize. Conectați-vă în Clash of the Dragons gratuit și bucurați-vă de joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more