Marcaje

Codul Lyoko

Nume alternative: Codul Lyoko, Codul Lyoko Cod Lyoko

Cod Joc Lyoko - gratuit, sociale și captivant în genul RPG. La prima vedere ar putea părea că jocul Codul Lyoko on-line destul de ciudat. Dar este necesar pentru a înțelege esența și se pare că totul este ușor și simplu. Mult tulpina nu trebuie să. Concentrează în principal pe joc.

Pentru a nu împovăra procesul de joc și în procesul nu a fugit la un boot rău sau ceva de genul asta, vă rugăm să compare cerințele de sistem specificate pentru configurarea computerului. Nimic complicat despre asta, doar pentru a avea o destul de

• medii parametrii sistemului de calculator;

• conexiune la Internet;

• Tastatură;

• mouse-ul.

Așa cum așa. Ca deja poate începe să joci jocul Codul Lyoko, dar atunci nu e un obstacol in calea - Codul Lyoko înregistra aici, toate rapid și ușor. Vă sugerăm să verificați doar informațiile dvs. și amintiți-vă, aceasta nu se distribuie parola. Procesul este după cum urmează:

1. vizitați site-ul oficial al jocului Codul Lyoko;

2. faceți clic pe indicatorul - de a juca;

3. alegeți opțiunea - înregistrează-te gratuit;

4. specifica adresa dvs. de e-mail;

5. a crea o parolă, format din nu mai puțin de șase caractere

6. dacă sunteți de acord cu regulile de utilizare a jocului, apoi bifați căsuța corespunzătoare pentru aceasta;

7. apoi faceți clic pe - înregistrarea.

Puteți trece acum la divertisment, și începe să joace în Codul Lyoko.

Ai vreodată - vreodată ar putea imagina o lume în care există pe cealaltă parte a lumii. Este în acest joc vă va vizita într-o lume paralelă. Ca ceva ciudat, dar povestea începe cu faptul că studenții obișnuiți care au decis să exploreze doar, da peste creaturi minunate, monștri. Este necesar să supraviețuiască. Se pare că ești unul dintre ei. Cine exact - pe care o alegeți. Factorii de decizie de joc Codul Lyoko esti o alegere de patru partide:

• Ulrich;

• TL;

• Yumi;

• Jeremy.

Ca în orice joc, toate personajele au propriile lor caracteristici individuale. Și actori tale. Toate sunt unice, fiecare în felul lor, fiecare are capacitățile lor, forțează realizarea de sarcini specifice.

În dreptul tău de a juca diferite moduri de joc, în timp ce efectuează diferite activități de jocuri de noroc. Pentru aceasta veți obține o recompensă. Personajul tău va rula abil, naviga transformă jucăuș răspunde unor situații neobișnuite. Tot de acesta, veți face rapid. La fel ca în orice joc, nu doar joacă, și cu atenție cred că prin tot ceea ce, crezi ca un strateg. Dar aceasta nu este cu mult dus, pentru ca nu este la fel de dificil precum pare.

Joc Cod Lyoko pe piață un timp destul de lung, nu un veteran, desigur. Graphics un pic primitivă, dar de calitate pentru nivelul său, luminos, provoacă astfel de sentimente pozitive. Muzica este specific, dar încă nu se oprește jocul.

Jocul a fost creat fără restricții de vârstă, dar totuși, dacă te gândești bine, acesta este ideal pentru tineri.

Se pare că totul este clar și cunoscut. Relaxați-vă și lăsați-vă juca. Acum puteți trece la procesul de joc. Sunt în așteptare pentru tine aici. Bucurați-vă de joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more