Marcaje

Call of Duty: Modern Warfare 3

Nume alternative: Call of Duty: Modern Warfare 3

Joc CoDModernWarfare 3 a devenit al optulea ciclu al proiectului legendarul Call a Duty , o continuare de un favorit de mulți [ _6_] Warfare 2, ultima parte a trilogiei sărbătorit Modern Warfare . Echipa de proiect a raportat că Warfare 3 va exista în continuare, în 2010, și până la sfârșitul anului 2011, o lansare oficială a proiectului. Proiecte în conducta a trebuit să treacă mai multe procese care cu frână de lucru. Cu toate acestea, așa cum vedem astăzi, sa încheiat o prezentare de proiect de succes CallofDuty 8 , în ciuda acuzațiilor și alte probleme.

Mă bucur că elaborarea simultan a lucrat pentru mai multe companii. Fiecare dintre companiile responsabile pentru punerea în aplicare a diverse piese de lucru, cum ar fi Raven Software - pentru multiplayer de calitate.

În anunțuri CallofDuty: Modern Warfare 3 [_4_ ] a fost prezentat unul dintre cele mai interesante proiect misiuni - Negru marți . Această misiune a ajutat cel mai mult să demonstreze în mod clar principalele inovații ale proiectului - cel mai recent vedere hibrid și Grenade 9 - Bang .

La începutul anului 2011, creatorii de CoDModernWarfare 3 clipuri video remorci au fost lansate în Youtube . În reclamele prezentate doar câteva locații de pornire: Manhattan, Londra, Paris și Berlin. Grafică și mecanica de joc a atras imediat gameri apreciative. Ulterior, adevărul este, după jocul în liberă fier, jucătorii complot a fost criticat. Cu toate acestea, se va percepe la problemele asociate cu separarea de echipa de dezvoltare și de a face propria ta concluzia că orice ar fi fost, iar jocul a fost foarte bun.

Odată ce ați decide descarcă CoDModernWarfare 3 și de testare personal, să păstreze în minte - prea mult pentru a intra în detalii de complot și de a încerca să înțelegem că nu este necesar. Deci, jocul va arata mult mai interesant. Iar cei care au solicitat pentru a da joc un proiect tentă sci-fi vor fi îndeplinite în totalitate.

În CoDModernWarfare 3 Redare va fi în favoritul modul obișnuit de sarcini comune. Trebuie remarcat faptul că, în comparație cu jocul anterior a fost o imbunatatire mare - scene joc uite diversă. Chiar dacă faptul că nu toate locurile de muncă jucătorii, cum ar fi, ele sunt destul de practice și utile.

Call a Duty : Modern Warfare 3 - primul din seria de joc, în care a fost alocat un număr de clase de premii. O altă inovație - acum, în scopul de a îmbunătăți CoDModernWarfare 3 Weapon sau caracter de performanță peste tot din nou, se face personal de pompare caracteristicile necesare, mai degrabă decât de cumpărare îmbunătăți cum a fost înainte.

Ea a adăugat, de asemenea, mai multe moduri noi de joc - doar ceea ce ai nevoie pentru noul proiect. Cine nu ar spune ceea ce ar fi, CallofDuty: Modern Warfare 3 - Joc _3_ [ ] merită atenție, și faptul că se dezvoltă chiar și în vremuri de conflict care au loc în rândul dezvoltatorilor cheie adauga doar puncte "pentru" în banca ei de porc. Toate CoD sunt de bună calitate și a opta parte a proiectului - nu este o excepție!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more