Marcaje

Call of Juarez

Nume alternative: Call of Juarez

Joc CallofJuarez cu mult înainte de prezentarea oficială a provocat în rândurile de jucători și critici suspiciuni grave. În succesul proiectului este sincer nu mulți au crezut. Studio Techland până în acest proiect exclusiv cu genul curse , iar acum a decis să schimbe radical direcția de dezvoltare și să încerce să te prefaci [_3_ ] FPS . Al doilea motiv care a cauzat suspiciune printre gameri - competență dezvoltator polonez. Cei mai mulți oameni pur și simplu nu se potrivesc în cap, ca polonezii pot spune povestea de Texas cowboy. După cum puteți vedea, nu e as în mânecă Techland . Jocul sa dovedit într-adevăr de înaltă calitate și interesant.

Cei mai multi gameri cu privire la problema a ceea ce cheia succesului de orice joc, răspuns, fără ezitare, că este povestirea competent - proiectat pentru piese de detaliu și tot felul de nuanțe. În CallofJuarezрс dezvoltatorii au fost capabili de a face totul exact cum este ca jucătorii. În primul rând, ei au putut să se înarmeze cu cantitatea maximă de informații utile, afișarea în mod clar evenimentele din Vestul Sălbatic. În al doilea rând, ei au făcut o decizie înțeleaptă de a prezenta toate secretele parcelei este contorizat. Asta este, nici nu se așteaptă că va fi capabil să ghicească ce va fi jocul final, încercând să-l joace timp de cinci minute. În acest proiect, noi linii de poveste deschide atunci când vine momentul pentru asta. Terenul pare echilibrată pe tot parcursul jocului.

Pentru a începe jocul, veți avea nevoie de clientul jocului CallofJuarezскачать. Procedura este simplă și rapidă, mai ales dacă folosiți trackere torrent. După introducerea proiectului va fi introdus pentru personajele principale ale sale: de la băiat curajos Billy aventuri vii predicator Ray, obligat să-și asume rolul de Arbiter după uciderea brutală a fratelui său, și multe altele.

În joc, veți întâlni un număr mare de scene de mici. Toate prezentat în CallofJuarezвидео oricum s-ar putea afecta dezvoltarea a parcelei. Ascultați cu atenție toate părțile dialogurilor și să mănânce western atmosfera de neegalat. Jocul a fost creat atât de realiste încât toate emoțiile personajelor vrând-nevrând, și jucătorul se întâmplă prin intermediul. Unii critici au permis să gamer chiar compara proiect cu carte scrisă excelent, care poate fi citit de zile fără oprire.

Este plăcut și faptul că CallofJuarezиграть va fi interesat de aceasta ca urmare a amestecarea diferitelor genuri. Proiectul ar putea fi pus în aplicare în toate cele mai interesante idei. În plus, fiecare element în contextul global pare destul de organic - este o procesare merit de calitate.

Merită atenție cal protagonist special, care pare atât de realistă încât primele câteva minute după ce apare pe ecran Call of Juarez , jucătorii trebuie să-și petreacă pe învățarea el.

Pentru a ne imagina cum arata in realitate, trebuie doar să descărcați și să testeze acest joc - crede-mă, nu vei regreta!

 

Call of Juarez