Marcaje

Call of Juarez Gunslinger

Nume alternative: Call of Juarez Gunslinger

Joc CallofJuarezGunslinger– continuarea celebrului proiect. Noua parte a dezvoltatorilor sa decis să elimine mexican cartelurilor de droguri regimul intruziv de polițistul bun, polițistul rău. În acest joc, totul va reveni la normal, proiectul se va întâlni din nou pentru ei clasic familiar pentru multe norme și standarde.

CallofJuarezGunslingerрс începe cu faptul că într-unul din saloanele mici vine cowboy viclean vechi, care se transformă de fapt asasin legendar Silas Greaves. Vizitatorii salon, firește, nu putea să meargă doar pe celebrul cowboy, așa bătrân a căzut jos de mii de cereri de a vorbi despre viața lui, de a împărtăși cel puțin o pereche de povești de groază cele mai interesante și naveivayuschih. De fapt, se pare ca tie noul nostru proiect. Toate în CallofJuarezGunslingerдуэли, lupte si chirurgie - este amintiri vechi Greaves. La fiecare nivel nou, o nouă poveste pare gameri violent cowboy tineri.

Pentru a începe jocul trebuie mai întâi să descarcă CallofJuarezGunslinger. Imediat după instalarea proiectului și începutul jocului va veti simti un pic inconfortabil. Faptul că un astfel de palmares, ca Silas Greaves în joc Call a Juarez [] _2_ nu a trebuit să se întâlnească chiar și cele mai grave de western Hollywood. Toate personajele menționate de cowboy vechi, apar în joc doar pentru a dispărea imediat de la ea pentru totdeauna. Cu toate acestea, având în vedere grafica si design de ansamblu a jocului, în cele din urmă totul începe să arate destul de armonios și perfect acceptabil.

Continuare nostru CallofJuarezGunslingerобзор Remarcăm că poveștile demnitatea de cowboy chiar exagerate despre Greaves nu strica impresia de ansamblu, dimpotrivă - ei creează o atmosferă unică. Pe lângă stabilirea evacuările umor cowboy subțire, care joc este îmbibat prin intermediul și prin - glume sarcastice se aplică la toate situațiile și personajele. Odată ce ai ajuns în această atmosferă a proiectului, veți înțelege întregul sens al poveștii. După acest joc CallofJuarezGunslinger ar fi mult mai interesant, pentru că acum veți înțelege ceea ce el trăiește acum povestea din spatele apariția de un cowboy într-un salon și de ce.

În noua parte a proiectului toată responsabilitatea cade pe umerii protagonistului, aici el nu are nici un suport - toate misiunile și sarcinile trebuie să efectueze singur. Ce este adevărul, "singurătate" erou compensată de posibilitatea de a obține diferite abilități care pot fi dezvoltate în mod independent. Jumări vor învăța studio de fotografiere două pistoale, o pusca si cu o posesie de tehnici iscusit corp la corp sau caz lunetist.

Chiar de la dezvoltatori pregătit să CallofJuarezGunslingerвидео-трейлера arată că eroul poate câștiga în mod normal, puncte de experiență, contribuind astfel la creșterea nivelului și petrece dezvoltarea competențelor câștigat. Câștiga puncte de calificare este destul de simplu - sarcina principală pentru a efectua și să nu-ți fie frică de a lua orice loc de muncă oferit.

 

Call of Juarez Gunslinger