Marcaje

Coloniile online

Nume alternative: Colonii online, Colonii online

Coloniile joc va spune despre Zel'var prospera colonie, care este o destinație pentru multe suflete aventuros, care au decis să părăsească sistemul solar, și bun vechi planeta Pământ caută o nouă viață și de noroc - dar nu toate găsi ceea ce căutați. Mulți au fost dezamăgiți și a decis să apeleze la piraterie înfloritoare rute comerciale dintre cele cinci planete din joc Colony, colonii, din păcate, lideri care au o nevoie mai mare de venituri comerciale, în scopul de a avansa tehnologia și de a crea locuri de muncă pentru coloniștii nou-sosiți.

Înainte de a juca Coloniile , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, card video - 128 MB. Coloniile de înregistrare nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați "Creați un cont";

2. Da un nume pentru personajul tău,

3. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

4. Introduceți o parolă sigură, se confirma,

5. Selectați "Creare".

Coloniile joc - este o încrucișare între creativitate, groază și de aventură. Joc Colony se străduiește să fie ca nimeni altul ORPG. Un nomad, crea sat și proteja prietenii lui de creaturi teribile care pândesc în pădure - aceasta este treaba ta. Puteți schimba peisajul, ferma sau vânătoare pentru a supraviețui în aceste condiții Coloniile online - totul depinde de tine. Sat Coloniile joc creat și gestionat de către jucătorii înșiși. Jocul Coloniile Online sunt locuri de muncă de bază, cum ar fi agricultura (animale de companie și animale de fermă), minerit, construcții de clădiri (se poate construi o casă în în funcție de nevoile dumneavoastră), pescuit, prelucrarea lemnului și de gătit.

Coloniile on-line - un joc în care poți controla resursele în spații îndepărtate, în care jucătorii concurează pentru a domina politicile comerciale și de dezvoltare tehnologică. Fiecare jucător Coloniile Online gestionează administrarea planetei, cu acces la o resursa unica. Pentru a câștiga, jucătorul Coloniile Online trebuie să colecteze resurse comerciale cât mai multe credite coloniale, upgrade-ul de tehnologie, menținerea rute de comerț liber pirați, și, eventual, conducerea deciziile Consiliului în direcția cea bună .

La începutul fiecărei rândul său, jucătorii Coloniile Online primesc venituri din resurse proprii. Consiliul se întrunește la vot, cum sa se comporte cu privire la evenimentele actuale. Rezultatul poate recompensa pe cei care sunt dispuși să pună efort în Coloniile joc sau ai pedepsi pe cei care nu se aplică cele. Jucătorii Coloniile on-line se pot forma alianțe în scopul de a influența votul într-o direcție favorabilă.

Puteți primi venituri în Coloniile joc, cu ajutorul coloniștilor care vin, uneori, în număr mare, uneori, mici, si sunt folosite pentru a face progrese în cinci domenii: comunitate, militar, comerț, industrie și influență. După vot, Consiliul, jucătorii Colonii se transformă on-line sau de upgrade aceste zone, sau activa una dintre ele și să ofere un refugiu pentru pirați în schimbul de resurse. Veți fi Coloniile juca și vinde resurse la credite pentru a încheia acorduri comerciale mai avantajoase pentru tine sau de a face resurse suplimentare. Jucătorii Coloniile obține on-line și să plătească pentru resursele în conformitate cu acordurile comerciale.

Coloniile joc durează de zece niveluri. Puteți câștiga puncte de victorie cu alți jucători (VPS) din împrumuturi coloniale și dezvoltare de tehnologie. În cele din urmă, jucătorul Coloniile on-line cu cele mai multe victorii este câștigătorul.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more