Marcaje

Combat Arms

Nume alternative: Combat Arms

Combat Arms online - frumos și foarte interesant joc într-o lungă perioadă de timp deja familiarizat cu genul - un shooter. Joc în timpul existenței sale a câștigat un public destul de larg de fani. Combat Arms rusă este relativ recent, iar acum poți să te joci cu oameni reali care trăiesc nu numai in tara, dar din toată Europa și Asia. În Combat Arms, poți să te joci de la orice calculator care este conectat la Internet, și este instalat pe client.

Cerințe minime de sistem:

 • Viteză procesor - 2GHz
 • RAM de 1 GB-
 • Placa video - 128MB

Pentru a începe jocul, veți avea nevoie pentru a descărca clientul jocului. Ea are o cantitate destul de mică, și nu ia mult timp. Combat Arms puteți descărca doar du-te la site-ul Combat Arms. În plus, va trebui să vă conectați pe client, înregistrată la site-ul web. În Combat Arms înregistrare este gratuită și foarte simplă. Este nevoie de mai puțin de cinci minute. Pentru a va inregistra, va trebui să:

  1. Inventat un cont de login pentru
  2. Introduceți o parolă puternică pentru contul dvs.
  3. Furniza o adresă de e-mail validă
  4. Citiți și acceptați acordul de utilizare

Aceasta completează înregistrarea în Combat Arms finite Online. Acum puteți rula clientul jocului, introduceți datele dumneavoastră și începeți să jucați Combat Arms. Joc Combat Arms este întreaga lume de joc. Diferite moduri de joc, o selecție destul de mare de arme, gameplay atractiv și funcțional face jocul foarte interesant și incitant.

De ce juca Combat Arms? Da, cel puțin, pentru că numai un arsenal de arme și tot felul de lotiuni are zeci de mii de unități. Și asta nu e tot. Varietate de moduri de joc nu te va lasa sa te plictisesti, nu face pentru un al doilea. Aici este un exemplu de unele dintre ele:

 • Vânătoare de spioni - cel mai interesant dintre toate. Până de curând, toți jucătorii sunt de pe serverul cu o singura comanda. Dar în anumite cărți de locuri cu stocare ascunse de date confidențiale. Găsirea acest caz, pentru voi toți se schimbă dramatic. Fiecare jucător de pe serverul încearcă să te omoare și să oprească pentru a colecta un set complet de aceste valize. Le de completitudine trebuie să fie patru. În ciuda faptului că va trebui să vâneze întregul server, problema este chiar mai greu de realizat. Ai niște abilități care vă vor ajuta foarte mult. Ai devenit aproape imperceptibil. Bonus dexteritate neobișnuit de sănătate și capacitatea de a ascunde foarte mult vă ajuta în îndeplinirea acestei sarcini dificile.

 • Carantina Mode - destul de celebru modul de azi de joc. Ideea de bază este că cativa jucatori selectate la întâmplare, transformă în zombie și să încerce să infecta alte persoane. La prima vedere poate parea destul de banal, dar aceasta este doar la prima vedere. În primul rând, să spunem că zombie sunt practic nu pumni. Rezerva de invidie de orice sănătate. Dar atunci când aleg tacticile corecte ale jocului pot evita infectia, și foarte posibil ieși victorios din lupta aparent inegală.

 • Mod Pompierii - modul clasic, în care o echipă de opt jucători s-au opus la așa-numitele "roboții", este mai ușor să spun - pe computer. Modul de joc destul de interesant, care vă permite să interacționeze cu alți jucători.

Joc online Combat Arms merită să cel puțin să încercați să-l joace. De asemenea, dacă încercați cel puțin o dată să-l joace, va realiza toate beneficiile sale, precum și alte jocuri de acest gen vor înceta pur și simplu să mai existe pentru tine.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more