Marcaje

Command and Conquer: Remastered

Nume alternative:

Command and Conquer Remastered O versiune actualizată a iconicului joc de strategie în timp real. Puteți juca cu un PC cu caracteristici medii, acum nu necesită console de jocuri. Grafica a fost rafinată și îmbunătățită, toate texturile au fost actualizate, dar jocul a rămas ușor de recunoscut, fanii clasicilor nu vor fi dezamăgiți. Vocea este încă grozavă, iar muzica te va ține treaz în timp ce joci.

Această ediție include atât Command Conquer, cât și Red Alert, totul nu se limitează la actualizarea texturilor, ci mai întâi de toate.

Chiar dacă ați jucat ediția originală, nu va fi de prisos să vă amintiți de elementele de bază ale managementului, la urma urmei, au trecut 25 de ani lungi. Finalizați tutorialul înainte de a începe să jucați Command and Conquer Remastered. Dacă ești familiarizat cu această capodopera din versiunea remasterizată, învățarea este o necesitate pentru tine.

Ca majoritatea jocurilor din gen, este mai bine să te concentrezi pe minerit la început:

  • Cercetați zona fără a vă îndepărta prea mult de bază
  • Începeți mineritul
  • Învățați tehnologii care vă vor permite să începeți să produceți echipament militar și să recrutați infanterie cât mai curând posibil
  • Ai grijă de apărare

Aceștia sunt doar primii pași pe drumul spre succes. Nu-ți pierde timpul, totul ar trebui să dureze câteva minute, mai ales când o persoană reală joacă împotriva ta. Cel care creează mai întâi o armată pregătită pentru luptă primește un avantaj foarte serios care poate aduce chiar victoria. Puteți învinge pur și simplu adversarul în timp ce acesta nu este încă pregătit să se apere.

Când jucați în modul single player, puteți comuta oricând între grafică clasică și texturi moderne la rezoluție înaltă.

Sistemul de luptă nu este complicat, trebuie doar să direcționați trupele și să indicați țintele de atacat. Dar depinde de cum și cu ce unități vei ataca victoria sau înfrângerea. Superioritatea numerică este importantă, dar nu va înlocui tactica pe câmpul de luptă.

Deși jocul se adresează în primul rând persoanelor familiarizate cu ediția originală, poate fi de interes și pentru generația mai tânără. Doar începeți să jucați dacă vă plac jocurile de strategie în timp real, cel mai probabil vă va plăcea acest joc, deoarece este unul dintre cele mai bune.

Noua ediție are mai mult decât texturi de înaltă rezoluție. S-a adăugat mult conținut. Peste 100 de misiuni au apărut în campanie. Au fost adăugate aproximativ 250 de carduri noi. Toate misiunile adăugate conțin aceeași voce ca și în prima ediție, deoarece interpretarea lor a fost gestionată de Kia Huntzinger, care a fost inițial vocea jocului.

Muzică adăugată cu 7 ore de piese noi în stil clasic. Există un mod în care creați singur o listă de redare și o ascultați în timpul jocului. Alegerea muzicii din joc este cu adevărat impresionantă.

Managementul a fost îmbunătățit și rafinat. Acum este chiar mai ușor și mai convenabil să-ți gestionezi armata.

Command and Conquer Remastered descărcarea gratuită pe PC, din păcate, nu va funcționa. Cumpărați jocul pe portalul Steam sau vizitați site-ul web al dezvoltatorului pentru a cumpăra.

Jocul este un clasic atemporal pe care ar trebui să-l aibă fiecare fan RTS!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more