Marcaje

Company of Heroes

Nume alternative: Company of Heroes

Astazi amatori strategic de companie joc shooter of Heroes a fost oarecum marginalizată în așteptarea noii doua parte. Dar noi nu trebuie să uităm despre toate realizările este prima parte a proiectului. La urma urmei, unul dintre puținele ea a reușit să câștige premii critici de jocuri de noroc cel mai avid. Dezvoltatorii nu abandoneze puii lor să se descurce singuri și răsfățați-vă în mod constant jucatorii noi completări la misiunile mai interesante și interesante. Trouble multe companii în curs de dezvoltare jocuri despre război este ceea ce fac ei prea tragic. CoH joc direct atribuite strategiilor militare, a reușit cu succes să întruchipeze gravitatea timpului si nu exagerati cu tragedia. În cele din urmă, nu indecent pentru gamerii din cauza unui calculator cu un sediment neplăcut, e doar un joc de calculator.

Acest proiect poate fi numit cu adevărat frumos, în ciuda groaza de timp, care este afișat în ea. De fapt, creatorii jocului au reușit să facă imposibilul - un nou proiect interesant pe subiect aparent banal (nu imposibil de remarcat faptul că 80% din jocuri bune dezvolta teme de război).

Pentru a începe jocul, Company of Heroes va trebui să pre-buy. Costul de joc pe site-ul oficial de astăzi este de aproximativ 40 dolari. Principalul esența jocului - dezvoltare. Veți avea nevoie pentru a construi clădiri masiv, iar, ulterior, a îmbunătăți structura lor. În plus, personajul tău va avea opțiunea de extracție a resurselor - nu chiar o soluție tipic pentru strategia militară. Și, desigur, veți găsi o mulțime de locuri de muncă se află în mare parte în captarea puncte de control.

Aproape toate evenimentele majore precedată de o rolă în Company of Heroes. Video seamănă cu domeniul de aplicare și conținutul lor seamănă cu filmele de război americane. Specificarea un bar de lângă video, creatorii jocului au avut de a rezista pe deplin jocul cinematografică până la sfârșitul anului. De aceea, de joc, uneori, te simti ca un participant în film.

Odată ce se poate descărca Company of Heroes, veți vedea pentru tine că cele mai multe misiuni, concepute pentru rutele individuale, oarecum, cum ar fi povestile de cinema american.

În toate evoluțiile de proiect va depinde direct de deciziile și strategiile puse în aplicare. Deci, face o miscare gresita, puteți pierde unități de câteva zeci de construit și vice-versa. Mulți jucători nu le place această dezvoltare, și la rândul său, găsim în acest farmec special, provocând mai serios despre joc, în general, și dezvoltarea de strategii, în special.

Pentru a descărca jocul Company of Heroes poti sa te duci pur și simplu la site-ul oficial al jocului. Înainte de vă așteptați un joc serios care puteți să vă păstrați ocupat pentru serile lungi de iarnă.

Și tu nu trebuie să confundăm faptul că Compania joc de Heroes gratuit până când reuși. Acest proiect este cu adevărat în valoare de suma pretinsă, nu vei regreta!

 

Company of Heroes