Marcaje

Company of Heroes 2

Nume alternative: Company of Heroes 2

Acest lucru continuare așteptată de mulți gameri. Și apoi, în cele din urmă, Company of Heroes Joc 2 a fost prezentat la oameni. Desigur, din cauza complet diferite puncte de vedere, compatrioții noștri din joc imediat au existat mai multe inexactități evidente. Unele resurse au fost chiar a postat o petiție cere interzicerea distribuirii de joc în marea spațiul post-sovietic. Cu toate acestea, în ciuda toate comentariile și dezvoltatorii defecte care nu apreciază calitatea înaltă a jocului și caracteristicile tehnice excelente, aceasta este pur și simplu imposibil. Da, și în afară, știind punct absolut de vedere individual de canadieni și americani la război proistechenie, această interpretare a evenimentelor, le puteți ierta (numai pentru performanta de calitate, desigur).

Acum, va fi capabil să Company of Heroes 2 joc folosind campanie sovietic complet. Gamerii din intreaga lume vor lua parte la bătălia de la Stalingrad, în apropiere de Moscova și să participe în timpul capturării a Reichstag-ului. Eroul principal al proiectului este prizonierul ședinței în gulag Sliv Isakovitch. Și unele evenimente sunt restaurate în conformitate cu memoriile sale. Desigur, apoi, puse în aplicare în joc toate luptele și bătăliile din punct de vedere istoric, și în ceea ce lumina a expus toate comisarii ruși, nu tolera nici o critică, dar nu se grăbesc să închidă companiei noastre de Heroes 2 revizuire, dar suntem în favoarea punct de vedere tehnic joc bun, dar CoH este doar faptul că.

Mult mai important este modul în care încă competență, puse în aplicare în mod eficient și rapid un plan de campanie. În fiecare misiune, personajul va trebui să acționeze pe două sau chiar trei fronturi simultan. Jocul oferă mai multe misiuni și sarcini, și fiecare sarcină nouă stabilite înainte de a vă va contribui la o întorsătură neașteptată a evenimentelor. Cu fiecare pas (așa cum veți vedea cât de curând puteți descărca Company of Heroes 2), simple și directe la prima vedere, misiunea va fi completată de noi sarcini și comenzi neașteptate.

Este de remarcat faptul că jocul nu este pentru cei slabi de inima. Deci, dușmani și evenimente, dinamic schimbare reciproc tale, nu te va lasa sa te relaxezi pentru un minut. Pentru a vedea acest lucru în persoană, puteți viziona demo video de Company of Heroes 2. Cu o astfel de schimbare rapidă a evenimentelor deplânge denaturarea faptelor istorice pur și simplu nu au timp.

Redare devine mai dificil, deoarece dezvoltatorii au decis să îmbunătățească supraviețuirea de echipament militar greu, asa ca acum pentru distrugerea forțelor inamice va trebui să-și petreacă mai mult energie. In joc, la fel ca în partea anterioară, vor apărea trei tipuri principale de resurse:

1. Oameni.

2. Combustibil.

3. Muniție.

Pentru a vizualiza proiectul în detaliu, vă recomandăm CoH 2 download.

Prin tradiție, o căutare puteți obține puncte bonus, oferind posibilitatea de continuare pentru a avea acces la muniție mai scumpe. Și, deși Compania joc de Heroes 2 libere nu funcționează, încercați să vă în acest joc este în valoare de - acest proiect de calitate trebuie să vezi în fiecare gamer!

 

Company of Heroes 2