Marcaje

Break cosmic

Nume alternative: Break cosmic

Joc Cosmic Break - multiplayer gratuit third-person shooter cu o grafică 3D realiste, concepute în stil anime. Acțiunile personajelor, care va avea loc întotdeauna să lupte unul cu altul, sunt roboți. Pe câmpul de luptă, poate acționa simultan împotriva 30 de jucători de aceeași valoare. Utilizatorii disponibile pentru a crea un personaj, ridica arme și pentru el de a decide modul care să se joace CosmicBreak. Care va fi robotul depinde de imaginatia ta. După restricții nu se întâmplă nimic și vă puteți gestiona caracterul unic născut fanteziile tale. Există, desigur, propunerea de a folosi una dintre cele disponibile 50 de modele deja colectate. Dar, dacă nu-ți place, roll-vă mâneci și folosind mai mult de 300 de piese, Adu, care va fi foarte scump inima ta. Apoi, alegând una dintre cele trei facțiuni existente, va conduce robotul în lupte interminabile. Obiectivele sunt clare - de a supraviețui în bătălii fierbinte pentru a câștiga și să ia un premiu bine-meritata. Nu numai că, vă va juca CosmicBreak gratuit, astfel încât, de asemenea, pentru fiecare luptă vă bazați puncte de merit, joc de bani și tot felul de elemente utile, cum ar fi piese de schimb pentru robotul. Du-te pentru ea! Succes - rezultatul de efort!

De înregistrare CosmicBreak vă va duce la minunata, frumoasa, plina de evenimente dinamice ale lumii. Tot ce trebuie să faceți - este să completați formularul de înscriere de pe site-ul oficial. Completați câmpurile corespunzătoare numele de utilizator, parola, adresa de e-mail. Intră în joc va fi capabil să prin intermediul Facebook, astfel că, în timpul creării contului este necesar să se precizeze numele unui alt forum. După ce toate informațiile necesare se va încărca CosmicBreak on-line și se bucură de cel mai interesant de joc.

Compania CyberStep, Inc , Care se afla de dezvoltatorul proiectului, a încercat să aducă produsul la dispoziție și, prin urmare, cerințele de sistem nu șocheze oamenii sunt nebuni. Pentru gameplay-ul va avea nevoie de următoarele setări de pe computer: Sistem de operare Ferestre (2K/XP/Vista/7), procesor Intel Pentium III 1. 2 GHz, DirectX 9 compatibil. 0, memorie RAM de 256 MB. În ceea ce pentru conexiunea la Internet, ar trebui să fie de cel puțin 128 kbps.

Ei bine, în cazul în care formalitățile sunt stabilite, este timpul pentru a merge înapoi la dimensiunea paralel numit Space Abode. Prins în viitorul îndepărtat, va trebui să alegeți o parte, pentru care nu păcat să dea toată puterea lor și să înceapă colectarea de energie a cosmosului, care va ajuta revigora una dintre cele mai vechi Arkov (pentru dreptul de a exista și că v-ați decis să lupte), astfel încât el la rândul său, rândul său, învins Chaos a preluat puterea. Să înțeleagă esența de jocul în sine, și totul a căzut în loc, să ne întoarcem la istorie. Într-o lume în care ai fost suficient de lungă perioadă de timp anarhie. Rasă de pre-existente de roboți uriașe, după trezire uitare, a descoperit o imagine teribil: împărăția de haos teribil. Arkov vechi, care a venit la viață doar trei. E putere, înțelepciune și curaj. Dar puterea de toate dintre ele sunt pe cale de epuizare. Urgent nevoie de energie din univers, dar nu este suficient pentru cele trei giganți. Adepții de fiecare dintre roboți trezit decis cu orice preț pentru a restabili la o viață normală este idolul lui. Înnodate luptă istovitoare. După fiecare facțiune consideră că poate învinge Chaos robotului și trebuie să supraviețuiască cu orice preț. Reprezentanții fracțiunilor nu sunt dispuși să cedeze reciproc, si energia cosmica, care este atât de necesar pentru fiecare dintre locuitorii lumii fantastic, devine principalul vinovat de discordie.

Deci, în joc sunt trei Union: Bradin, unde curaj și loialitate mai presus de toate, Wizard, ale cărui adepți sunt considerate cele mai inteligente și luptele preferă să se bazeze pe o strategie bine gândită și Dostreks care crede că orice persistenta poate fi rupt prin forță brută. După ce ați făcut selecția, o altă strategie veți obține primul set de roboți. Da, ai citit acest drept, CosmicBreak juca vă va controla nu unul, ci mai multe roboți. Mai exact, va avea întregul grup, situat într-un garaj privat. Si apropo, printre roboți puteți alege un căpitan. În general, există patru tipuri de roboți, și acestea diferă caracteristici. Deci, roboți de aer dispun de acceleratoarele puternice și manevrabilitate excelentă. Roboți de tip pământ de neegalat in luptele din apropiere și diferite posibilitatea de a muta rapid. Roboți de tip artilerie strălucească în timpul atacurilor variat. Un tip crawler Web sprijină cel mai echilibrat și au o astfel de facilitate ar fi capacitatea de a repara colegi. Mai mult decât atât, toate dimensiunile diferite de roboți existente. S, M & L - asta e trei dimensiuni, care trebuie pur și simplu să fie luate în considerare atunci când modernizare, precum și în timpul selecție armă.

Joc CosmicBreak ofera utilizatorilor de moduri, cum ar fi Arena, misiuni și quest-uri. Fiecare dintre ele este interesant în felul său și orice ai venit de la, nu va fi plictisit! În plus, în timpul jocului puteți discuta cu alți jucători. Acolo pentru că voce și text special de chat. Pe scurt, aveți posibilitatea de a petrece timpul bogat pentru a da o mulțime de distracție! Au o stare de spirit buna!

 

Break cosmic de înregistrare on-line