Marcaje

COSMICS: Galactic War

Nume alternative: KosMiks, Galactic War, Cosmics

Joc opinie Cosmics: Galactic Wars

Cosmics: Galactic Wars on-line - este gratuit multiplayer joc de rol în care va fi luată în spațiu.

Cosmics Joc online: Galactic Wars face următoarele cerințe de sistem minime pentru player-ul de calculator

- Conexiune la internet de mare viteză,

- Procesor: Pentium IV-2000

- 512 Mb RAM

- Video: 64 MB

- Minim 700 MB de spațiu liber pe hard disk

- Rezoluție minimă a ecranului: 1024x768

- Flash Player 10. 0

- Nu proxy și firewall

- Deschide portul 5432 pentru cosmics ADRESA. ru

Intrare în joc Cosmics: Galactic Wars constă în două etape:

- Autentificarea și dvs. de e-mail-uri,

- Furnizarea de date cu caracter personal (autentifici - dorit de utilizator, parola, sex).

Cosmics: Galactic Wars înregistrare on-line continuă descărcarea clientului - un program special, care optimizează traficul pe Internet, reduce erorile în joc de cartografiere. Client este disponibil in mai multe versiuni - Light (de dimensiuni mici) și complet.

Cosmics: Galactic Wars joc on-line la început ai amânat planeta pe care ei trăiesc, una dintre cele doua rase: humarty și Aller. Aceste rase sunt descendenti îndepărtate de oameni și să concureze pentru planeta potrivit pentru locuit. Sarcina ta este de a ajuta câștiga cursa ta.

Când joci jocul Cosmics: Galactic Wars on-line, atunci cu siguranță va ca lupte animat. În timpul luptei, va alege lovitura de a provoca pe inamic. Pentru a efectua luptă afecta un personaj

- Protecția

- Agility,

- Intuition

- Force

- Standard de viață,

- Energie.

Pentru a îmbunătăți performanța, în momentul de modul în care te joci acest joc on-line Cosmics: Galactic Wars este posibilă datorită creșterii nivelului de caracter (creșteri ale concentrației în funcție de experiența dobândită în timpul luptelor), precum și prin achiziționarea de diverse elemente de muniție. Doar personajul tău va fi în măsură să se aplice înainte de lupta diferite stimulente care cresc șansele de a câștiga.

Boy, dacă joci în Cosmics: Galactic Wars poate avea loc atât între jucători reali, și între tine și computer. Pentru a activa din urmă aveți nevoie pentru a porni la vânătoare și vor fi reflectate pe harta toate monștri din apropiere.

Foarte des vei lupta cu cursa opus în diferite domenii - de la neutru, conflictul din teritoriile, care au propriile lor norme de angajare.

Joc Cosmics: Galactic War on-line în orașe are mai multe cladiri importante, care sunt funcții de joc

- Spitalul (în care veți învia)

- Store (pentru a cumpara lucruri diferite, disponibilitatea de care variază în funcție de nivelul dvs.)

- Licitatie (puteți să-l vândă pe lucruri)

- Bank (schimb valutar),

- Centrul de Comunicare (în ea, puteți trimite un mesaj sau trimite un alt jucător)

- Prison (contine jocul reguli încalcă).

Pentru a face mai interesant în Cosmics: Galactic Wars juca în joc, există multe personaje de calculator care vă va oferi o varietate de quest-uri - locuri de muncă ingenios, în care este necesar și posrazhatsya și sparge capul pe ghicitori. Pentru punerea în aplicare a fiecărui căutare va baza trofee unice.

De asemenea, în joc personajul tău poate avea orice fel de profesie: biolog, geolog, vânător, psy-generic, inginer, biochimist, asasin, medic. Profesie se poate obține de la al treilea nivel al personajului. Profesie va aduce bani și capacitatea de a vinde lucrurile la producția lor.

Inregistrare Cosmics: Galactic Wars, veți cufunda într-o lume de bătălii spațiu între cele două rase, și, probabil, până la tine va depinde de victoria poporului.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more