Marcaje

Counter-Strike

Nume alternative: Counter Strike, CS

Counter Strike 1. 6 - cea mai recentă versiune a popularei serii de jocuri pe calculator de la Valve Corporation. Joc de Counter Strike este un first person shooter, bazat pe motorul și GoldSrc Sursa. Toate jocuri pentru gratis Counter Strike disponibil la audiența generală de fani de divertisment virtuale. Această parte a jocului a câștigat cu succes inimile multor utilizatori. Grafica frumos combinate cu capabilități extinse de jocuri de noroc. Counter Strike poveste on-line nu este uniformă. Nu este o carte, a cărei alegere presupune sarcini dificile, care nu permit să pierdeți chiar și cele mai active. În plus, sistemul de interacțiune echipă aduce propriul gust pentru gameplay-ul, învață să acționeze armonios și eficace posibil pentru a atinge succesul comun. Câștigătorii premiilor prevăzute de bun ca monedă. Și ea va fi de acord, este un bun stimulent pentru a căuta victoria asupra dușmanilor noștri. Od obține de asemenea, unele firimituri, dar nici măcar nu se va compara cu prima extracție. Counter Strike CS - această aventură lume saturate, în care nu numai că joacă rolul de noroc, dar, de asemenea, eforturile.

Pentru a deveni un participant legitim în evenimente interesante, aveți nevoie pentru a descărca Counter Strike. Există programe speciale pentru a vă ajuta să instalați jocul. Evidenția principal un nou folder de pe computer, deoarece instala Counter Strike online, peste jocul instalat este strict interzisă. În plus, trebuie să vizitați site-ul oficial, în cazul în care înregistrarea se efectuează Counter Strike. A crea un cont nou, vă rugăm să completați următoarele câmpuri: numele de utilizator, parola, parola de repetare, adresa de e-mail, cod imagine. Pe lângă toate acestea, trebuie remarcat faptul că există anumite cerințe minime care trebuie îndeplinite PC. Deci, nu există probleme de joc Counter Strike, ai nevoie de următorii parametri: sistem de operare Windows XP, procesor de 500 MHz, placa de sunet, placa video cu memorie de 16 MB, 96 MB de RAM. Asigurați-vă că totul este în ordine, alege partea de vending, ia armele și să se angajeze faptele lor!

În timp ce jocul CS - aceasta este o confruntare între două părți aflate în conflict, ar trebui să adere la una dintre ele. Decidă pentru tine, dacă comando terorist drepte sau oneroase. Ce parte conteaza daca introduceti depinde activități de jocuri de noroc operate. Există trei cărți mari în cazul în care există cele mai tari evenimente. Acest VIP Asasinarea (teroriști care încearcă să-l omoare VIP , și revolta de poliție - o aduce la o zonă de securitate), Hostage Rescue (comando salvat ostatici și teroriști prezintă cu zgomot) și Bomb / Defuse (teroriștii trebuie să explodeze o amenințare cu bombă, și comandouri pentru a neutraliza contrariul). Desigur, în plus față de acestea, există alte locuri, dar aceste carduri sunt cea mai mare cerere. La sfârșitul jocului misiunii CS 1. 6 distribuie destul de premii binemeritate.

Pentru a petrece hard câștigat bani poate fi un buy-zonă specială. Apoi le-a vândut toate, inclusiv arme și alte elemente utile. În ceea ce privește depozitul de arme, aici, acolo și pistoale, și armele, și tivita arme, bombe și grenade și puști de asalt. De asemenea, aveți nevoie și de elemente, cum ar fi un scut de poliție (Shield), armura (Armor), plus armura casca (Armor + casca), ochelari de vedere de noapte (Night-Vision ochelari), clești (dezamorsa Kit ). Mai multe oportunități financiare - atât de solid ambalate. Deci, du-te pentru ea!

Counter Strike gratuit oferă posibilitatea de a participa la turnee. Campionate sunt de amator la o astfel de scară largă ca lumea, care este, să ia cea mai bună parte a echipei. Dacă se dovedește a fi parte din una dintre echipe profesioniste, garantează o mulțime de experiențe și de viață bogată. Fiecare minut liber să facă ce va multumi posibilitatea de a juca Counter Strike on-line. Din nou și din nou va căuta să se întoarcă aceste activitati interesante!

Un alt plus este faptul că Counter Strike 1. 6 joc a există mai multe modele de gameplay. Acestea diferă în aparență de caractere, de exemplu, camuflaj pe hărțile de locuri de muncă disponibile. Pentru teroriști, cu condiția ca astfel de modele de joc ca Phoenix Faction (Europa de Est), Arctic Avengers, Guerilla Warfare (suedeză) și Elite Crew, și de comando SEAL - 6 (SUA), GSG-9 (germană ), GIGN (franceză), Serviciul Special Air (limba engleză). Această diversitate aduce o nouă abordare a gameplay-ul și participanții infinit fericit.

Inscrie-te acum la propria lor experiență de a experimenta toate caracteristicile acestui joc frumos! Faptul că mulți ani de jocuri de rețele de Counter Strike NETA nu duce la pierderea de interes de către utilizatori, vorbește de la sine. Noi putem doar Vă dorim starea de spirit bună și noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more