Marcaje

CrimeCraft

Nume alternative: CrimeCraft, KraymKraft

CrimeCraft Online - gratuit shooter joc browser. Nu este ciudat, te afli într-nu este doar un oraș, dar în lume, după dezastrul ecologic. Scary? Nu se teme de nici un hibrizi? Frica aici nu este în valoare de ea, si gasca de raufacatori care prinde momentul în care ar jefui.

Din punct de vedere tehnic și puterea de a PC-ului, jocul are destul KraymKraft cerințele de sistem democratic:

• RAM - Windows 2000/XP/Vista/7;

• CPU - 2. 2 GHz

• RAM - 1. 5 GB pentru Windows 2000/XP, 2 GB pentru Windows Vista / 7;

• Hard Drive - 3. 5 GB

• conexiune la Internet.

Pentru a începe jocul CrimeCraft on-line, aveți nevoie doar de a se aranja în joc. CrimeCraft înregistrare nu va tine mult timp chinuit, numai bine-a verifica aceste date

1. Loghează-te pentru site-ul oficial al jocului CrimeCraft;

2. alege înregistrarea;

3. introduceți numele pentru personajul tău în viitor,

4. a crea o parolă, format din nu mai puțin de șase litere sau cifre;

5. Repetați parola anterior;

6. introduceți adresa dvs. de e-mail pentru a confirma contul dvs.;

7. descărca clientul jocului;

8. Rulați-l și introduceți detaliile contului dvs..

Ai la Pământ, umplut cu controlul haos în orașele stabilite deține bandele. Deschide în fața dumneavoastră este unul dintre acele orașe - Sunrise City - și pierde caracterul tău aici.

Joc CrimeCraft se confruntă cu obiectivul de a îndeplini sarcini și misiuni specifice, astfel încât, în cele din urmă, veți obține bani și experiență acumula reputație, să învețe noi meserii și abilitățile de luptă pentru dezvoltarea caracterului tău.

Previzualizare:

• schimb de focuri dinamic;

• personalizare

• producție;

• piața neagră;

• bandă;

• tehnologia Unreal Engine.

Fotografiere dinamic - "Voi duce lupta cu eroii de alți utilizatori, și dușmani de software. Pentru a face acest lucru, vi se oferă echipament alegere blshoy: arme, explozivi și stimulente.

Personalizare - Ai întruchipează caracterul individului, alegerea de haine, arme, diferite subiecte și competențe care doresc. Pe fiind unic!

Production - trofee puteți obține într-o luptă, trimiterea la crearea de arme, îmbrăcăminte sau stimulente.

Black Market - poate produce produsele sale de diverse obiecte, vinde sau schimb cu alte personaje din joc.

Gangs - CrimeCraft să se joace de divertisment cu colegii lor, au dreptul de a crea o bandă, în consecință, va avea clubul și adăpost.

Tehnologie Unreal Engine - vă permite să exploreze pe deplin o astfel de lume vastă și frumoase creat pe Unreal Engine 3.

În concluzie, putem spune că CrimeCraft - este o asociație a third-person shooter și joc de rol cu ​​o multime de utilizatori care se conectează de fotografiere dinamic, caracter îmbunătățită și de chat cu alți jucători.

Este aici de așteptare pentru tine o luptă teribilă pentru viață cu alți luptători. Lumea este cufundat în anarhie - e timpul să preia puterea în mâini sigure și dovedi superioritatea lor! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more