Marcaje

CrossFire on-line (Cross Fair)

Nume alternative: Cross Fair, krossfaer, krossfair, krosfayr, Cross Fire, Crossfire, Cross Fire, krosfaer, crossover de FIRE, Cross Fire, traversa corect

Joc online Cross Foc [_4_ ] una dintre cele mai populare jucarii pentru urmașii Counter-Strike. CrossFire online  shooter multiplayer cu un gameplay bun. Inregistrare CrossFire осуществляется Schema standard. Specificați o adresă validă de la începutul casetei electronice. Pentru deținătorii de caseta de pe Mail. ru check-in joc Cross Foc [ _2_] în natură și nu au nevoie - jocul va recunoaște ca un utilizator al acestui serviciu e-mail. Unul are doar să fie de acord cu utilizarea a acestui e-mail și introduceți parola de ea. Pentru restul, doresc să joace Cross Foc on-line verifica [_2_ ] extinde și mai mult la toate modelul obișnuit: introduceți numele de utilizator și parola, pentru a primi de activare.

Ca un shooter clasic echipă, joc Cross Foc on-line oferă jucătorilor posibilitatea de a alege - să se alăture echipei într-o funcție pozitivă, sau se alăture agresorii. Echipa "băieți buni» Global Risk - acest grup de destinație specială, care colectează războinici pensionari care luptă pentru existența pașnică a cetățenilor de rând. Părinte ideologic - Alex Lloyd (RAF special), actualul lider - antreprenor american Michael Norman, se închină cu evlavie principiile fundamentale Lloyd de combatere a terorismului și să mențină pacea de comunitatea mondială. Echipa de agenti speciali Lista neagră (cea mai mare parte din țările din Orientul Mijlociu), încercați acest lucru să fie descurajat. Cine este fondatorul și pentru a cărui cont este de finantare a grupului - nu este cunoscută. Ei efectua misiuni de diverse grupuri si organizatii teroriste. Asta e esența jocului confruntare.

În ceea ce privește metodele și modalitățile de luptă. Chiar dacă Cross Foc juca de a vă decide pentru prima dată, acesta va fi destul de usor de navigat, arsenalul de lupta este: grenade, pistoale, mitraliere, puști și baionetă "gustare".

Joaca jocul on-line Cross Foc este interesant deoarece ca, nivelarea personajul tău în magazin puteți cumpăra echipamente și elemente de tehnică de luptă, care dezvoltatorii promit să actualizeze în mod regulat suplimentare. Acumularea de experiență este de asemenea important, pentru că datorită lui, există un progres în carieră. În plus, atunci când vă schimbați rangul (în mod natural în sus), personajul capătă noi competențe și oportunități. De exemplu, de către un ofițer sau sergent, el poate trage cu arma, el nu a fost disponibile anterior.

De la ce altceva ar trebui să știe cei care iau juca Cross Foc [ _3_] menționa, probabil, cele patru moduri de joc:

  1. Echipa Death Match - clasic al genului, aici toate acțiunile care vizează eliminarea inamicului;
  2. Eliminarea - adică de problemele de joc pe care regimul nu este cu mult diferit de primul, ei bine, cu excepția faptului că unele momente;
  3. Caută si Distruge - aici oamenii curajoși din Global risc [_3_ ] însărcinat cu o misiune pentru a salva un obiect;
  4. Mod de fantomă - Modul de joc original, din care cauza pentru a juca acest joc Cross Foc on-line va fi mult mai interesant decât celelalte shootere echipa. Aici băieții răi de pe lista neagră este dat un anumit handicap - acestea devin invizibile. Adevărat, el poate fi folosit ca o armă doar cuțite. Acestea au ca scop, desigur, distructiv - obiect protejat lovitură de risc global. Recunosc teroriștii vor fi de ascultarea sunet de pași pe tobish.

Cross Foc [] _2_ joc on-line iubitorii de simpatic "trăgători" în spiritul CS . Salvați publicului mondial la grup terorist organizat - aceasta este sarcina pentru prezenta geympleera! Nu amâna urmăriri incitante și dueluri mortale apoi înscrieți-vă acum. Joc Krosfayr este în așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more